To je to što me zanima!

Bjeguncima ni traga: U bijegu pomogla zatvorska krojačica?

Policija je ispitala zatvorsku krojačicu Joyce Mitchell za koju se vjeruje da je ubojicama pomogla da pobjegnu iz strogo čuvanog zatvora u državi New York
Vidi originalni članak

Dvojica bjegunaca koji su prošlog tjedna uspjeli pobjeći iz strogo čuvanog zatvora u državi New York vjerojatno su pobjegli u državu Vermont, sumnjaju istražitelji, piše BBC.

Policija je objavila kako je ispitala ženu za koju se sumnja da je imala značajnu ulogu u njihovom bijegu. Neimenovani izvor za CNN je izjavio kako je riječ o Joyce Mitchell, koja je radila kao zatvorska krojačica.

David Sweat (34) i Richard Matt (48) iz zatvora su pobjegli pomoću električarskih alata. Policija vjeruje da su se odlučili za Vermont jer je tamo manje policajaca koji bi im mogli biti na tragu, objavio je guverner Vermonta Peter Shumlin na konferenciji za novinare ispred zatvora. Dužnosnici te države kazali su kako čine sve da bi bjegunce što prije zatvorili. 

- Slijedite svaki trag koji nađete i prema njemu se odnosite kao da je ključni za rješavanje slučaja. Uvjeren sam da ćemo ih naći, samo je pitanje vremena - poručio je policajcima koji sudjeluju u potrazi guverner New Yorka Andrew Cuomo.

Našli novi trag, zatvorili cestu

Policija je objavila kako su u srijedu navečer zatvorili cestu 374, istočno od mjesta Dannemora u kojem se nalazi zatvor Clinton iz kojeg su bjegunci pobjegli. Razlog je što su pronašli novi trag u potrazi za osuđenim ubojicama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 779danai4ure 11.06.2015.

    he he,skrojili su oni nju;uzduž i popriko ! a bjegunci ka bjegunci,obično se kriju !

  • Lina39 11.06.2015.

    Ovo je dokaz da ne postoji zatvor iz kojeg netko sam ili uz pomoć nekoga pobjeći!Siogurno im to nije prvi zatvor a boraveći u zatvorima "završili "su školu kako pobjeći.

  • 11.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare