To je to što me zanima!

Traže lopova iz Sesveta: Znate li možda tko je ovaj muškarac?

Policija sumnja da je u petak, 15. lipnja 2018. godine došao do parkirališta ispred trgovačkog centra u Sesvetama i iz otključanog auta ukrao torbice i druge predmete vrijedne nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija traži muškarca za kojeg sumnja da je u petak, 15. lipnja 2018. godine ukrao stvari iz automobila u Sesvetama. 

Kako navode, on je u vremenu od 15.45 do 17.50 sati, došao do parkirališta ispred trgovačkog centra u Sesvetama, odnosno do otključanog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, otvorio vrata te iz unutrašnjosti ukrao torbice i druge predmete. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

PU zagrebačka objavila je fotografije muškarca za kojeg pretpostavljaju da je počinio ovo kazneno djelo.

- Molimo građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno - objavila je PU zagrebačka.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • DeBil_Klinton 07.02.2019.

    Gadite mi se svi skupa. Vičete da policija radi svoj posao. Vi sigurno ne bi pružili pomoć bolesniku već bi lajali da je to posao za hitnu. Dno morala, nije ni čudo da je država potonula kad ima takve...

  • 07.02.2019.

    Zgodan dečko. Lijepo obučen. Danas tako izgledaju lopovi? Gdje je trgovački centar u Sesvetama? Ima samo jedan mali i taj je tik uz Policijsku stranicu. tamo su ga sigurno i snimile kamere pa onda se valjda da ispratiti i kud je ovaj dečko otišao sa ukradenim stvarima. Vjerojatno u svoj auto i vjerojatno neki bijesni BMW pa malo snimi registraciju i evo ti ga. Bože Bože zar vam ja moram raditi policijski posao?

  • 07.02.2019.

    nešto nekome tko ima vezu, npr Vasin stash bijelog, na slici na podu ima snijega. U lipnju??

Komentiraj...
Vidi sve komentare