To je to što me zanima!

Traže odvjetnika ubojicu koji je pobjegao iz bolnice Vrapče

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Darko Zadro, koji je 14. rujna 2011. u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci ustrijelio Jakšu Denicha, pobjegao je iz Psihijatrijske bolnice Vrapče. Policija traga za njim
Vidi originalni članak

Odvjetnik Darko Zadro, koji je 14. rujna 2011. u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci ustrijelio 32-godišnjeg Jakšu Denicha, pobjegao je iz Psihijatrijske bolnice Vrapče. Policija ga intenzivno traži, doznaje Novi list

Zadro je smješten u Vrapče odlukom Županijskog suda u Zagrebu koji ga je u siječnju 2012. godine proglasio krivim za ubojstvo slučajnog prolaznika. 

U stanju kokainske psihoze odvjetnik je Denichu ispalio jedan hitac u glavu s metar udaljenosti. Metak je u svojoj putanji ugrozio i živote zaposlenice, te dostavljača koji je naišao u kladionicu. Ranije je osuđivan zbog obiteljskog nasilja, posjedovanja droge i oružja. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • SilvaŠitić 16.10.2014.

    @buvo, nema smrtne kazne za ubojice, kriminalce društvene imovine a i za one koji ih neznaju osuditi. Šteta što nema smrtne kazne u Hrvatskoj. U sabornici bi bile sve ruke u zraku za ne.

  • Prva Proleterska 14.10.2014.

    Da taj zatvoreni dio prebacite na Goli otok , tako i tako jih ljeće samo preko sestara i brata . Tamo bi tišina i mir veoma povoljno utjecala na brzinu njihovoga ozdravljenja , a ne bi trebali imati nikakvo obezbeđenje , jer nisu ludi , da idu plivati do obale.

  • Prva Proleterska 14.10.2014.

    Nigdje nisam proćitao da se u ZG snima Let nad kukavićim gnijezdom II.

Komentiraj...
Vidi sve komentare