To je to što me zanima!

Traži majku: Prije 20 godina ju je ostavila u kupaonici bolnice

SAD: Ako ikad otkrije tko joj je majka voljela bi znati zašto je otišla i ima li braće i sestara. Biološku majku ne krivi za postupke već ju jednostavno želi upoznati
Vidi originalni članak

Mlada žena koja je napuštena i kao novorođenče ostavljena u bolničkoj kupaonici odlučila je nakon 20 godina pronaći svoju biološku majku. Djevojka koja nije htjela otkriti svoje ime, ali su je medicinske sestre zvale beba Katie, ostavljena je u kupaonici u Salemu 1992. godine, a nakon što je nedavno u istoj bolnici završila zbog upale gušterače odlučila je pronaći odgovore na pitanja o svom podrijetlu.

Roditelji su je posvojili samo nekoliko dana nakon što ju je biološka majka ostavila, a danas se nada ponovnom susretu. Već je iskoristila priliku i upoznala medicinske sestre koje su brinule o njoj prije dva desetljeća. 

Samo želi znati zašto je majka otišla

- To budi puno emocija. Osjećam se kao da sam u tom trenutku. Ovo je mjesto gdje sam ostavljena - rekla je djevojka  nakon što je obišla kupaonicu u kojoj ju je majka ostavila i dodala da je teško vjerovati da je tu ostavljena.

Ako ikad otkrije tko joj je majka voljela bi znati zašto je otišla i ima li braće i sestara. Majku ne krivi za postupke već ju jednostavno želi upoznati. Jedna od medicinskih sestara rekla je da je super vidjeti ovakav završetak priče i u kako divnu mladu damu je izrasla, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ludom 30.01.2013.

    Za ostavljanje vlastitog djetea opravdanja nema. Koja god žena to učini, nije zavrijedila hodati po zemlji. Za ženu sa djetetom uvjek će se naći dobri ljudi koji će htjeti pomoći.

  • winterlady 22.01.2013.

    nakon 20 g. ja ju ne bi ni trazila, jer mogla je i majka nju potrazit. imala je srece, usvojena je, imala je prave roditelje koji su brinuli o njoj. sta joj znaci sad da ju upozna? nista. jer kroz 20 g. zivota nije bila tu kad su joj zubici rasli, kad je prohodala, skolovala se, prve simpatije imala. ta osoba nije majka nego potpuni stranac s ulice....

  • MADMILI 21.01.2013.

    i onda neko kaze krv nije voda,bice da krv zna biti jos rjeđa od obicne vode i to znam iz vlastitog iskustva

Komentiraj...
Vidi sve komentare