To je to što me zanima!

Traži počinitelja: Bacio psu u dvorištu paketić s otrovom

Bjelovar: Susjed je preskočio ogradu i Geryu pokušao iz usta izvaditi paketić koji je bio omotan ljepljivom trakom. Uto je stigao i vlasnik, ali je pas već dio sadržaja progutao
Vidi originalni članak

Nije mi jasno kakvi su to ljudi koji truju životinje. Stoga nudim 6000 kuna nagrade onome čija bi informacija dovela do počinitelja tog gnusnog čina – kazao nam je 34-godišnji Bjelovarčanin, Miroslav Zlomislić. Njegovom je njemačkom ovčaru u utorak oko 17.45 sati nepoznati muškarac u dvorište u Bogovićevoj 4A bacio paketić s otrovom. Sreća da je susjeda primijetila muškarca i ženu koji su prošli uz Zlomislićevu kuću. Nakon par minuta muškarac, srednjih godina, se vratio i preko ograde ubacio paketić. Susjeda je posumnjala u zle namjere, te je odmah nazvala obitelj Zlomislić koji nisu bili kod kuće.

Susjed je preskočio ogradu i Geryu pokušao iz usta izvaditi paketić koji je bio omotan ljepljivom trakom. Uto je stigao i vlasnik, ali je pas već dio sadržaja progutao. Veterinarka Ines Buljan Fabijan, mu je pružila pomoć tako da je Gery izbacio dio progutanog otrova. Nakon analize sadržaja paketića vidjeti će se o kakvoj se vrsti otrova radi. Vlasnik psa sumnja da se radi o otrovu za štakore koji se nekada proizvodio i na koje psi i mačke za razliku od novog otrova nisu bili imuni. U paketiću se uz salamu nalazila i kruta tvar crvene boje. Vlasnik je obavijestio i policiju o ovom događaju. Podsjećamo da to nije prvi slučaj trovanja pasa na bjelovarskom području. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • krissari72 27.08.2016.

    Ovcar dobro cuva kucu i imanje pa nekome opako smeta.. Svaka cast vlasniku sto ne prepusta nista slucaju..

  • moj glas 27.08.2016.

    I njemu treba ugurati paketic sa otrovom..i zalepiti usta ljepljivom trakom..ne bih ga zalila..

  • octavia rs 27.08.2016.

    Prijatelju obuci mu pancirku svezi ga za drvo stavis pokraj sebe pol litre rakije i pucas

Komentiraj...
Vidi sve komentare