To je to što me zanima!

Tražili ga 12 sati: Našli tijelo, bilo je na čak 31 metar dubine

Nesretni Čeh (34) je upravljao gumenjakom kad je udario u prednji lijevi kraj 10-metarske brodice na kojoj se nalazila četveročlana obitelj iz Hrvatske. Nitko od njih nije ozlijeđen, a Čeh je upao u more i nestao
Vidi originalni članak

Gotovo 12 sati trajala je akcija potrage za nestalim muškarcem (34) iz Češke koji je u srijedu pao u more nakon sudara dvije brodice u Pelješkom kanalu između mjesta Kučište i Korčule. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On je upravljao gumenjakom od pet metara kad je udario u prednji lijevi kraj 10-metarske brodice na kojoj se nalazila četveročlana obitelj iz Hrvatske. Nitko od njih nije ozlijeđen, a Čeh je upao u more i nestao.

Odmah su obavijestili policiju i lučku kapetaniju koja je krenula u potragu. Pomogli su im lokalci, a tijelo su pronašli jučer nešto prije 13 sati. Bilo je na 31 metar dubine, nedaleko od mjesta nesreće gdje su zaronili ronioci udruge Peliška jedara te klubova Bofor iz Vignja i Male Sirene iz Žuljane.

Tijelo su brzo identificirali, a mrtvozornik je potvrdio utapanje. Istragu o nesreći vodi Državno odvjetništvo iz Dubrovnika.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Antares777 13.07.2017.

    Mislim da bi trebali prije ljetovanja ipak nešto pročitati i naučiti o moru , a kamoli o vožnji morem, puno je nesreća i plutanja i gubljenja ..... strašno je ovo što se dogodilo, ali sve je to posljedica neznanja i nepažnje..... nije more livada.....

  • cassini 13.07.2017.

    oće li obitelj dobit RAČUN za potršenu dnevnicu i gorivo???? ili OPET strancima DAJEMO besplatne usluge????

  • Nboy 13.07.2017.

    il se najeo kamenja il se dobrano napio pa ga taj teret povukao na dno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare