To je to što me zanima!

Tražili ga zbog ubojstva: Tea Kastelana priveli u Zaprešiću

U buffetu Capar u Velikom Trgovišču, ubio je Ivana Tišljara (58) i ranio Mladena Matulu (35). Među stanovnicima Velikog Trgovišča i okolice vladao je strah
Vidi originalni članak

Policija je uhitila odbjeglog Tea Kastelana (24) u Zaprešiću u subotu u 14.30 sati, skoro dva dana nakon što je, u buffetu "Capar" u Velikom Trgovišču, ubio Ivana Tišljara (58) i ranio Mladena Matulu (35). Priveli su ga na ZET-ovom terminalu u ulici Ante Starčevića. Iako je uz sebe imao vatreno oružje, nije pružao otpor policiji te nitko nije ozlijeđen. Priveden je u Policijsku upravu krapinsko-zagorsku u Zaboku na kriminalističku istragu, a zatim će ga prebaciti u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.   

 Među stanovnicima Velikog Trgovišča i okolice vladao je strah i nelagoda dok ga nisu uhvatili. Pripadnici Interventne policije u pancirkama čuvali su kuću Kastelanove majke, a pretraživali su  uže i šire područje Velikog Trgovišča, Luke i Zaprešića. Buffet „Capar“ ni danas ne radi. Na drvetu ispred lokala stavljena je osmrtnica za ubijenog Ivana Tišljara, čiji će pogreb biti u ponedjeljak. Ranjeni Mladen Matula, oporavlja se od ranjavanja u trbuh u OB Zabok, stanje mu se popravlja, ali još ne želi davati nikakve izjave. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • TOMEK VT 25.05.2011.

    P.A.N.T.E.R.A. Očito ne poznaješ Ivana, ne branim nikog i možda su to greške iz gdinove prošlosti, a ovo što je Teo učinio je sadašnjost za koju treba platiti. I nisam znao da u Trgovišću žive ljudi poput tebe koji opravdavaju da se sve rješava ubojstvom??????????

  • vt007 25.05.2011.

    I što kažete na to da je policija napravila pretres kuća nekih od Teovih prijatelja za koje svi dobro znaju čime se bave???????????

  • vt007 25.05.2011.

    Što vi koji tako žustro branite Teo kažete o tome da je jednom prilikom demolirao sjekirom kuhinju vlastite majke? Mali nikada nije bio sasvim normalan i hvala Bogu da su ga pronašli jer tko zna kakvog bi se još zla dogodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare