To je to što me zanima!

Tražili oslobođenje svog svećenika pa ubili turista

Teroristi su na internetskim stranicama napisali da je Britanac poginuo kako bi Velika Britanija okusila ono što nevini muslimani kušaju svaki dan
Vidi originalni članak

Britanskom turistu Edwinu Dyeru, otetome u Africi , teroristi Al-Q'aida odrubili su glavu jer traže oslobođenje radikalnog svećenika Abu Qatade iz londonskog zatvora. Teroristička grupa Sjeverne Afrike na svojim internet stranicama upozoravala je na mogući ishod situacije, a čak je i Gordon Brown rekao da je Vlada imala razloga vjerovati zahtjevu terorista. Teroristi su na stranicama napisali kako je 'Britanac Dyer poginuo da bi Velika Britanija okusila ono što nevini muslimani kušaju svaki dan od židovske koalicije na istoku i zapadu'. Optužuju Brownovu Vladu za smrt nevinog Britanca.
Dyera su oteli u Nigeriji zajedno sa turistkinjom iz Nijemačke i dva Švicarca. Oni su u siječnju išli na afrički festival kulture.Oteli su ih na povratku sa festivala, a teroristi su pucali u gume njihova automobila. Svi su, osim nesretnog Dyera, uspjeli pobjeći.No, terosriti su im napravili zasjedu te je jedan Švicarac još uvijek u njihovu zatvora, dok su drugog i Nijemicu pustili.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare