To je to što me zanima!

'Tražimo modele za gradnju stadiona. Za izgradnju neće ići ni kuna iz gradskog proračuna'

Grad Zagreb doista ima namjeru dati Dinamu dugogodišnju koncesiju, možda i na 99 godina, na zemljište na kojemu bi se gradio stadion, dok Dinamo i dalje pokušava pronaći partnera za izgradnju
Vidi originalni članak

Javno sam najavio sastanak s upravom Dinama i on se dogodio u prosincu, potvrdio je u utorak zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević da su razgovori o izgradnji novoga stadiona konačno pokrenuti s mrtve točke. Dinamo danas doista ima jedan od najgorih, pa i najnefunkcionalnijih stadiona u Europi, a očito i Tomašević to želi promijeniti. Jasno, takve se stvari ne mogu riješiti preko noći, ali predstavnici Grada su pokazali dobru volju, prvi pregovori su odrađeni u pozitivnom tonu. Još nema nikakvih službenih odluka, a Dinamo i Grad će se sastajati još nekoliko puta. Sastanak je bio konstruktivan, dodao je gradonačelnik, ali ne otkrivajući previše detalja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 13

  • 12.01.2022.

    Grad ima puno veće prioritete od stadiona i daje zemljište tako da sve dugo neka si Dinamo sam izgradi. Barem imaju novaca.

  • ivan lantran 12.01.2022.

    De bolje zvuči 100god..neg 99.hahaha

  • toma_1 12.01.2022.

    Zašto Grad pregovora s likovima koji su prije presude Mamićima izglasali da Dinamo nije pokraden? S tom lovom se mogao sagraditi lijep stadion, a sad je sve uplaćeno u proračun Hrvatske i slobodno može biti preusmjeren obnovi Poljuda ili Kantride?! Da ne spominjem koliko smo svake godine iz džepa Zagrepčana plaćali 'održavanje', a isti ovi su ga spremali u džep.

Komentiraj...
Vidi sve komentare