To je to što me zanima!

Tražio je svoju plaću: Izboli ga nožem i odsjekli mu četiri prsta

Poljska: Mladić (23) je od svoja dva šefa zatražio isplatu zaostalih plaća. Kad su ga odbili, zaprijetio je da će ih tužiti sudu. Tada su ga odveli u šumu. Jedva je preživio
Vidi originalni članak

Mladić (23) iz poljskih Katowica je u utorak tražio od svoja dva šefa da mu konačno isplate zaostale plaće, a kada su odbili, zaprijetio je da će ih tužiti sudu. Odvukli su ga u šumu, odsjekli mu četiri prsta i izboli ga nožem.

Oko podneva se pojavio iz šume polugol, bos, sav krvav, te je pao na cestu od iscrpljenosti. Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, a tek nakon višesatne operacije njegovo se stanje stabiliziralo.

Radio je kod dvojice poduzetnika u gradu Grujcu na jugu Poljske. Njih je u srijedu uhitila policija i optužila za pokušaj ubojstva i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

Poduzetnici su, kako su saznali poljski mediji, mladiću bili dužni nekoliko stotina eura, prenosi Blic.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • mama2misa 06.09.2013.

    Moj muž kada je tražio plaču nakon 9 mjeseci neprimanja ni kune dobio je mjesec dana neplačenog godišnjeg..Rekao mu je šef da se odmori i na odmoru razmisli šta traži od propale firme..Glavno da je taj isti šef u isto vrijeme gradio trokatnicu i kupio brod za mar milja eura...

  • Maddog 06.09.2013.

    dobra stara izreka,,,oko za oko zub za zub,,,pa ovi nisu normalni

  • AntonTrdić 06.09.2013.

    neznam koja je prica izmedu njih , ali su takvi neandertalci... neviđeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare