To je to što me zanima!

'Tražit ćemo Čobankovićevu smjenu ako ne bude sastanka'

Seljaci su povukli traktore. No od zahtjeva ne odustaju. Traže isplatu poticaja u punom iznosu, da im deblokiraju račune i da plavi dizela ne bude skuplji od 4 kune
Vidi originalni članak

Ministar Čobanković ovih dana nema vremena za razgovore, a ako nas idući tjedan ne pozove na sastanak morat ćemo potpisati peticiju te tražiti njegovu ostavku i pripremiti se za turističku sezonu u kojoj ćemo raditi masovne prosvjede, rekao je Tomislav Pokrovac, predsjednik Sindikata hrvatskih seljaka za HRT. Kaže i kako su oni ispoštovali svoj dio dogovora i maknuli traktore s ceste, no od svojih zahtjeva ne odustaju. I dalje traže isplatu poticaja u punom iznosu, da im deblokiraju račune i da cijena plavog dizela ne bude viša od četiri kune. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • toni59 09.04.2011.

    Ma pogledaj ovo samo 12 komentara koga vise interesiraju seljaci i njihov klaun LIMAR.Primite se posla lopate.Mnogi kud i kamo zive gore i teze nego vi.

  • dgasp 08.04.2011.

    Uzmite te traktore i rdite, nemojte samo taržiti neke poticaje i kukati kako su vam cijene proizvoda male , kupujete tarktore čija je cijena preko 300000 eura. Na kraju kroz vaše cjene proizvoda te traktore plaća krajnji kupac.Da je cjena mlijeka i 10 kuna nebi vam bilo dosta.

  • toni59 08.04.2011.

    Opet limar ima svoj show ....dugo ga nije bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare