To je to što me zanima!

'Tražit ću obustavu aktivnosti zatvaranja Rafinerije u Sisku'

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić na svom je Facebooku objavio da će tražiti zaustavljanje aktivnosti oko prijevoza nafte iz Siska i zatvaranja tamošnje rafinerije...
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić na svom je Facebooku objavio da će tražiti zaustavljanje aktivnosti oko prijevoza nafte iz Siska i zatvaranja tamošnje rafinerije:

- Jedno od ključnih pitanja u upravljanju INA-om se odnosi i na strateške odluke oko modernizacije i nastavka rada rafinerija u Rijeci i Sisku. Danas sam upoznat s nalogom g. Bengta Oldsberga, izvršnog direktora SD Rafinerije i marketing, da se započnu aktivnosti transporta nafte iz rafinerije Sisak u rafineriju Rijeka kao i planovima za zatvaranje rafinerije Sisak tijekom slijedeće godine. Navedena aktivnost nije prethodno dogovarana u Upravnom i Nadzornom odboru s predstavnicima Republike Hrvatske te ću tražiti zaustavljanje navedenih aktivnosti do konačnog dogovora ključnih dioničara Republike Hrvatske i MOL-a. Svakako su neprihvatljivi takvi pokušaji u osjetljivom vremenu uoči parlamentarnih izbora - napisao je Panenić. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jozabroz 09.07.2016.

    druze ministre na onaj "racun" koji sipotpisao nedavno,, koliko si nula dopisao na cifru? ajde reci drzavi..)))))

  • jozabroz 08.07.2016.

    zapravo panelicu,, dok je to rekao tvoj prethodnik vrdoljak,za njega se znalo da moze a nece,,a sad za tebe se vidi da zelis(mozda) ali nemozes,,))))) nemozes nista osim lajat i mahat repom,,)))))))no ajde i to ce proci,,neces dugo,,

  • Ništanovo 08.07.2016.

    I ja ću tražiti obustavu tvoje plaće i povrat svih prijašnjih i budućih plaća i tko me za to šljivi? Dečko, ajde ohladi! Gotovo je, sad si samo Meri Cetinić (u prolazu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare