Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

'Tražit ću obustavu aktivnosti zatvaranja Rafinerije u Sisku'

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić na svom je Facebooku objavio da će tražiti zaustavljanje aktivnosti oko prijevoza nafte iz Siska i zatvaranja tamošnje rafinerije...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11 komentara

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić na svom je Facebooku objavio da će tražiti zaustavljanje aktivnosti oko prijevoza nafte iz Siska i zatvaranja tamošnje rafinerije:

- Jedno od ključnih pitanja u upravljanju INA-om se odnosi i na strateške odluke oko modernizacije i nastavka rada rafinerija u Rijeci i Sisku. Danas sam upoznat s nalogom g. Bengta Oldsberga, izvršnog direktora SD Rafinerije i marketing, da se započnu aktivnosti transporta nafte iz rafinerije Sisak u rafineriju Rijeka kao i planovima za zatvaranje rafinerije Sisak tijekom slijedeće godine. Navedena aktivnost nije prethodno dogovarana u Upravnom i Nadzornom odboru s predstavnicima Republike Hrvatske te ću tražiti zaustavljanje navedenih aktivnosti do konačnog dogovora ključnih dioničara Republike Hrvatske i MOL-a. Svakako su neprihvatljivi takvi pokušaji u osjetljivom vremenu uoči parlamentarnih izbora - napisao je Panenić. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message