To je to što me zanima!

'Treba preispitati odgovornost Pavića oko izjava za prosvjed'

Predsjednik smatra kako zbog izjave da su nasilnici na prosvjedu financirani iz oporbe, za koju nema dokaza, treba preispitati odgovornost glasnogovornika Vlade
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović rekao je za Media servis kako je neodgovorna izjava glasnogovornika Vlade da su nasilnici na subotnjem prosvjedu financirani iz oporbe. Kaže da bi trebalo preispitati odgovornost Mladena Pavića za izjave za koje nema dokaza, prenosi Index.

Josipović kaže da se politiziranjem nastoji možda odvratiti pozornost i steći neki jeftini politički poen te da u ovim ozbiljnim situacijama nema mjesta neodgovornim izjavama. Založio bi se za izmjene zakona koje zabranjuju prosvjed na Markovom trgu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • nedo2233 02.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • baki55 01.03.2011.

    Predsjednik koji je samo figura jedne države i koji prima platu za to treba se upitati dali je normalan usto je zaposlio još stotine savjetnika koji deru državni proračun i još pomažu Josipoviču kako da ništa neradi nego da samo bude general nakon bitke,,,kako komentirati njegove baljezgarije.

  • okrugli pečat 01.03.2011.

    Kako glasnogovornik vlade smije pričati o oporbi ? Pa vlada bi trebala predstavljati državu i narod a ne nekakvu banana-stranku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare