To je to što me zanima!

"Trebala sam biti kuma, a sad joj idem na sprovod"

ISPOVIJEST KUME: Ivana je bila luda za Ljubom, ali i on za njom. Prvi put u životu počela je pričati o djeci i o braku, rekla nam je Maja Pedišić
Vidi originalni članak

Maja Pedišić s Ivanom je ovo ljeto bila i u Bolu, gdje je planula ljubav s Ljubom Pavasovićem Viskovićem. Kaže da Ivanu nikad nije vidjela tako zaljubljenu.
- Ivana je bila luda za Ljubom, a i on za njom. Prvi put u životu počela je pričati o djeci i o braku. Nikad ranije nismo se doticali te teme, a posljednjih mjeseci redovito smo pričale o tome. Kao najbolje prijateljice sanjarile smo o vjenčanju. Trebala sam joj biti vjenčana kuma, a sada joj idem na sprovod - rasplakala se Maja. Nije im, kaže, bilo bitno što drugi kažu o vezi, iako su uvijek bili svjesni da im se iza leđa “valjaju” brojni tračevi. Možda baš i zbog toga nisu pretjerano izlazili van. I posljednji put kad su se čule, noć prije ubojstva, Ivana je bila kod dečka. Maja se prisjeća njena smijeha dok je pričala o tome kako joj Ljubo kuha večeru.
- Došao je do nje i zagrlio je. Mogla sam osjetiti koliko je bila sretna. Poslala mi je pusu i spustila slušalicu. Više nikad neću čuti njezin glas... - jecala je Maja. Ljubavnu bajku Ivana i Ljube uništila su dva metka iz pištolja kalibra 7,65 milimetara. Iako se pričalo o tome da je ubojica imao prigušivač, to, prema posljednjim informacijama, ipak nije točno. Poznavatelji oružja kažu da se ovim kalibrom oružja profesionalci rijetko služe. Svirepi egzekutor u Ivanu je usred bijela dana ispred kućnog praga iz neposredne blizine ispalio dva metka. Gledao ju je dok ju je ubijao. Pucao joj je u sljepoočnicu i vrat. Istražitelji su, kako doznajemo, na mjestu stravičnog zločina pronašli dvije čahure, iznimno važan trag koji bi mogao dovesti do ubojice. Za oružjem iz kojeg je pucano u nesretnu Ivanu policija i dalje traga pretražujući čak i odlagališta smeća. Motiv Ivanina ubojstva u stilu mafijaške “sačekuše” za istražitelje je i dalje nepoznanica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mioamigo 09.10.2008.

    Odvratno je kako se ovdje komentira da treba \"dokusuriti\" elitu! Ba sta je ovo sa ljudima?? Da li su mediji izostavili iti jedno nazalost ubojstvo u ovoj nasoj \"Lijepoj sigurnoj drzavi\"?? Mislim da NISU, i o svemu sta se desava su itekako obavjestavali svekoliku naciju. NO, ovdje se radi o ubistvu koje upucuje na itekako izrazenu prisutnost mafije u hrvatskom drustvu pa mislim da mediji kao 7 sila bi trebali itekako ovu temu razraditi do u najsitnije detalje. Pa neka onda postane svjestan svaki obican covjek kako ova drzava ne omogucava vise niti sigurno kretanje na ulici jer ta dva metka su mozda mogla i zalutati pa ugasiti i neki drugi neduzan zivot na ulici. Dok nas premijer cvrkuce jos prije nekoliko dana da smo mi zemlja mira i blagostanja! MOZDA njegova zena sa chanelovim torbicama od tisucu eura i vise!!! Mi obicni smrtnici NE! Moje saucesce zeni koja umjesto na vjencanje nazalost ide na posljednji ispracaj najboljoj prijateljici.Sta moze covjek dozivjeti gore? UZAS!!!

  • josica 09.10.2008.

    Majo, jezik za zube da ne završiš kao ona, jer ovi su u stanju srušiti državu. Što smo mi za njih? Samo brojevi koji im ili nose lovu ili stoje na putu...

  • user_21090 09.10.2008.

    Ne mogu da vjerujem da se netko sa ovakvom tragedijom posmijava. Tužno je sve ovo,kako Ivanino ubojstvo,tako i naši osjećaji,koji su većinom podmukli. Vjerujem da je curi teško,ne bi ni pomislila kako bi se osjećala da se nešto dogodi mojoj prijateljici. Sućut obitelji i prijateljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare