To je to što me zanima!

Tuđman ipak neće dobiti pola Jelačićevog trga u Zagrebu

Franjo Tuđman, prvi hrvatski predsjednik, neće dobiti pola Trga bana Josipa Jelačića, a Alojziju Stepincu, kardinalu, neće biti dodijeljen Trg Josipa Broza Tita
Vidi originalni članak

Franjo Tuđman, prvi hrvatski predsjednik, neće dobiti pola Trga bana Josipa Jelačića, a Alojziju Stepincu, kardinalu, neće biti dodijeljen Trg Josipa Broza Tita, odlučio je na današnjoj sjednici Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova Skupštine Grada Zagreba, piše tportal.

Prvi zahtjev potpisala je Suzana Obrovac, a drugi Darko Oreč. 

Za prvi prijedlog članovi Odbora smatrali su da je nepotpun i nedorečen te je odbačen, dok su drugi odbacili jer su smatrali da se radi o prejudiciranju. Naime, predlagatelj je naveo da Stepinac samo što nije proglašen svecem.


Idi na 24sata

Komentari 154

  • Satnik Dušan Jugović 30.09.2015.

    Njabolje da ga preimenuju u Trg Franje Josipa Alojzija Tuđmana Tita Stepinca Jelačića.

  • Hiroo_Onoda 30.09.2015.

    Pola trga! Koja sprdačina sa građanima. A ako su mislili ozbiljno onda još gorje! Pa nije trg ulica da da ga možeš reasparcelirati od semafora do semafora. Još nam je i predobro kad vidiš kakvi mozgovi vode ovu državu i ovaj grad.

  • Gordana Firšt 30.09.2015.

    Sramota od ovih ljudi koji tu nešto bez određuju. Tuđman i Stepinac su u našim srcima i ovo što se radi je samo znak koliko ima gadnih ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare