To je to što me zanima!

Trganje zastave: Josipa Rimac poziva Kninjane da se suzdrže

Gradonačelnica Knina osudila je trganje hrvatske zastave na brdu Križ, ali je pozvala građane da u svojim reakcijama ostanu suzdržani i dostojanstveni
Vidi originalni članak

Gradonačelnica Josipa Rimac osudila je trganje hrvatske zastave na brdu Križ kod Kovačića, ali je i pozvala građane da ostanu suzdržani i dostojanstveni. 

- Ovaj čin ne pridonosi suživotu kojega u Kninu uspješno gradimo godinama. Pozivamo građane da njihove reakcije na ovaj vandalski čin budu dostojanstvene i suzdržane - kazala je u priopćenju kninska gradonačelnica Josipa Rimac. 

Osudi incidenta pridružilo se i Ministarstvo branitelja RH. 

- Hrvatska zastava simbol je hrvatske državnosti, ali i jedinstva svih građana Republike Hrvatske. Vandalizam prema hrvatskoj zastavi i hrvatskom grbu ujedno je vandalizam prema Republici Hrvatskoj, svim njezinim institucijama i građanima. Republika  Hrvatska nastala je borbom hrvatskih branitelja ujedinjenih pod hrvatskom zastavom te ovaj čin predstavlja uvredu žrtvi hrvatskih branitelja i povijesti Domovinskog rata. Ministarstvo branitelja nada se i vjeruje da će nadležne institucije uspjeti pronaći i adekvatno sankcionirati počinitelje ovog čina vandalizma kojim neodgovorni pojedinci ugrožavaju suživot u samom gradu Kninu, ali i šire - priopćili su iz Ministarstva branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pješak 24.11.2012.

    "Josipa Rimac poziva Kninjane da se suzdrže..."! ha ha ha....u Hrvatskoj se jako drži do poziva nekakvog gradonačelnika ili načelnika, ili bilo kojeg uhljebljenog "čelnika"! Jaki autoriteti u p.m.!

  • dahhmal 23.11.2012.

    Ako im smeta hrvatska zastava vjerovatno im smeta i Hrvatska drzava pa ne vidim razloga da budu u Hrvatskoj

  • pupo 23.11.2012.

    Gradonačelnice, pozovi Pupovca Milorada da pozove svoje Srbiće na suzdržanost. Nama Hrvatima i svim normalnim građanima željnih mira i prosperiteta, a mislim i nadam se da među njima ima i Srba je dosta suzdržanosti.... A Milorad se pita tko je kriv onda. Pa zna on jako dobro kao i oni šugavi srpski političari tko je kriv. MIR, ŽELIMO MIR i dosta mi je te huliganske bagre, nažalost srpske. Ako im se ovdje ne sviđa, a imaju mogućnosti i prava na SVE, eno im zemlje Srbije...samo otiđite, ne brinite, za takvima nećemo žaliti. Pupovac gdje si sada, ni traga ni glasa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare