To je to što me zanima!

Tri psa su zapela u kanjonu rijeke Zrmanje među zmijama

Jedan ih pas odveo do ostala dva koji su bili na rubu uginuća. Prijetile su im zmije, no uspjeli su ih napojiti i prevesti u Novigrad. Vijest se pročula i prepoznao ih je vlasnik iz Maslenice
Vidi originalni članak

Pse smo vidjeli u nedjelju te u ponedjeljak. Jedva smo pristali uz rub kanjona. Nigdje nije bilo hlada, a to je prava divljina, rekao je čitatelj koji je spasio pse kilometar od ušća Zrmanje u Novigradsko more. Jedan ih pas odveo do ostala dva koji su bili na rubu uginuća. Prijetile su im zmije, no uspjeli su ih napojiti i prevesti u Novigrad. Vijest se pročula i prepoznao ih je vlasnik iz Maslenice. Psi su skočili u rijeku tijekom lova.

POGLEDAJTE VIDEO:   

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • StaggerLee 24.07.2019.

    A najbitniji dio niste napisali?! :) Dvije "renomirane" udruge za zaštitu životinja (od kojih se jedna rimuje sa barka, a druga je iz Splita) su otkantale ove dečke koji su išli spašavat peseke. Čak im nisu htjeli niit reći šta napraviti sa psima, nego su samo odbrusili "šta ste nas nazvali, to ne spada k nama" !

  • ozanavg 23.07.2019.

    "Odlican" vlasnik. Zna da su mu psi nestali i mirno spava. Ne treba mu ih vratiti. Taj ce sutra napraviti isto.

  • Hiroo_Onoda 23.07.2019.

    Za većinu lovaca su psi potrošna roba - onak, ko municija, a lov je razonoda za one koji vole ubijati. Na žalost, neki lov još uvijek nazivaju sportom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare