To je to što me zanima!

Tri radnika pala sa šest metara visine, dvojica teže ozlijeđena

U subotu oko 11.50 sati ozlijeđena su trojica radnika nakon što su pala s platforme u krugu tvornice Cemex s visine od oko 6 metara. Dvojica su zadobila teže, jedan lakše ozljede
Vidi originalni članak

U krugu tvornice Cemex u Kaštel Sućurcu u subotu oko 11.50 sati ozlijeđena su trojica radnika nakon što su pala s platforme u s visine od oko 6 metara.

Prema prvim informacijama, dvojica su zadobila teže, a jedan lakše ozljede, no nitko nije životno ugrožen.

Očevid je u tijeku, a prisutan je i inspektor zaštite na radu. 

- Radnici su radili na remontu u tvornici Sv. Juraj. Riječ je trojici radnika iz dvije kooperantske tvrtke, a djelatnici su pali nakon što je dizalica, koja je također u vlasništvu kooperanata, naprosto 'propala'. Radnici su u bolnici, a što se i kako dogodilo, zasad nemamo više podataka – kazao nam je Branko Mozara, direktor odjela Odnosi s javnošću u tvrtki Cemex.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Cruella de Vil 21.05.2016.

    Zelim ovim vrijednim ljudima sto brzi oporavak.Sabornicima slijedeci tjedan nece zasigurno dozivjeti ozljedu na radu.A i inace,nisu u stanju ni nazuljati rit.

  • najindustrijalizovanija 21.05.2016.

    radnici više nemaju nikakvih prava ... dole kapitalisti ....

  • 21.05.2016.

    znaci sad je vrijeme da poslodavac napravi remont na dizalici,ovi nasi poslodavci bi mjenjali uze na bady jumpingu tek kad bi jedna osoba poginula,da mogu sad bi optuzili teroriste kao sto rade kad se avion srusi zbog kvara

Komentiraj...
Vidi sve komentare