To je to što me zanima!

Kaleb: Frustriran sam jer za ovaj napad nema objašnjenja

Kći bivšeg rukometnog reprezentativca Nikše Kaleba, završila je u petak u bolnici zbog sumnje u potres mozga nakon što su ju istukle tri kolegice iz sedmog razreda
Vidi originalni članak

Kći bivšeg rukometnog reprezentativca Nikše Kaleba, završila je u petak u bolnici zbog sumnje u potres mozga nakon što su ju istukle tri kolegice iz sedmog razreda osnovne škole Stjepan Radić u Metkoviću. Napadačice su ostale nakon nastave pred školom i dočekale djevojčicu i njene dvije prijateljice te ih, bez ikakvog povoda, napale. 

Nikša Kaleb je izjavio kako su djevojčice iscipelarile njegovu kćer po glavi, leđima i rebrima. Ostala je na promatranju u dubrovačkoj bolnici jer povraća i ne može spavati. Dodaje da se radi o djevojkama iz druge školske smjene koje su ostajale nakon škole kako bi istukle djevojčice. Opisao je kako su mu kćer oborile s leđa te da ih nije ni vidjela pa nema govora o provokaciji. Kaleb kaže da je kćer odlična učenica i trenira karate, a liječnicima koji su je pitali zašto se nije branila rekla je da im trener brani da koriste karate van treninga. 

- Frustriran sam i nemoćan jer ne mogu djetetu objasniti zašto se ovo dogodilo. Nema logičnog objašnjenja - kaže Kaleb. Dodaje da ne može reći 'to se događa' jer bi značilo da će se opet dogoditi, a i kaže da nije huligan da stvar rješava sam. 

- Očito je da pedagoške institucije rade loše - dodaje rukometaš koji ne želi da se samo njegov slučaj potencira jer njegovo dijete, kaže, nije ništa vrjednije od djevojčica koje su doživjele isti napad.

Kći vatrogasnog zapovjednika u Metkoviću Jure Pilja također se žalila na bolove pa su ju poslali na rentgen kako bi ustanovili da li joj je slomljeno rebro. Kaže da se njegova kći žalila nastavnici na mučninu, a ova joj je samo dala vrećicu da povrati u nju. 

Hitna pomoć obavijestila je policiju po službenoj dužnosti. Navodno su napad gledala i bodrila druga djeca. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • jelcha1 05.10.2011.

    Bitno je doći na tv .Dajte ljudi provodite malo više vremena sa svojom djecom .od vijesti zadnja dva dana samo nam je muka...............Da se radi o mom djetetu nebi stigla do slova a R od RTL-a

  • veselasigurno 05.10.2011.

    Nikša molim te iskoristi svoje ime i poznanstva za sve nas jadne i nemočne koji prolazimo isto ali nas nitko ne sluša!!!! zakonom sredimo zlostavljače,da se zamisle za sve što su učinili. kod nas se npr.nemože odlikašu (a zlostavljač je ) oduzet uzorno vladanje jer bi mu to štetilo prilikom upisa u srednju školu. Kod nas se zlostavljano djete miče iz razreda a ne zlostavljač ,tako da zlostavljano djete ima još veće traume ,a zlostavljač nagrađen dobije poruku da je uspio jer je otjerao djete drugačije od drugih. MOLIM VAS GOSPODINE KALEB UČINITE NEŠTO...

  • zanovjetak cvijetak 05.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare