To je to što me zanima!

Tri tenora: Najaktivniji su bili zastupnici Pernar, Bulj i Maras

Prvo mjesto po aktivnosti u sabornici uvjerljivo je zauzeo Ivan Pernar iz Živog zida, koji se za riječ javio 168 puta. Iza njega je mostovac Miro Bulj koji je govorio 153 puta
Vidi originalni članak

Pokazali smo u posljednja dva mjeseca u odnosu na sve sazive od 2007. godine da je Sabor udvostručio broj radnih dana, radnih sati, broj zakona i akata koji su se donijeli. Za 100 posto smo povećali rad Sabora, ponosno je poručio jučer predsjednik Sabora Božo Petrov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zastupnici su prošlog četvrtka otišli na jednomjesečni, više manje, zasluženi odmor. Sjedili oni kao bukve ili zaista nešto radili, na njega svi imaju jednako pravo. U ova dva mjeseca, od 14. listopada do 15. prosinca, odradili su dvije sjednice koje su trajale 34 dana. Raspravili su 110 točaka dnevnog reda i donijeli 49 zakona, od kojih je samo jedan prihvaćen jednoglasno, dok je jedan odbijen. Za riječ su se ukupno javili 3020 puta, pokazuju statistički podaci Sabora obrađeni do 8. prosinca.

Prvo mjesto po aktivnosti u sabornici uvjerljivo je zauzeo Ivan Pernar iz Živog zida, koji se za riječ javio 168 puta. Iza njega je mostovac Miro Bulj koji je govorio 153 puta, a slijedi i SDP-ovac Gordan Maras sa 137 javljanja.

Devetnaest ih nije ni zucnulo. Izrekli su jednu riječ, “prisežem”, kojom su si osigurali plaćicu od oko 14.000 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Istvan Serekesz 20.12.2016.

    Tri tupsona ili trio fantastikus.

  • ichbin2 20.12.2016.

    iz bulja i pernara mediji i kolege političari namjerno prave redikule, a ja koji dosta površno pratim rad sabora malo kad sam čuo neku nebulozu od njih 2. da odmah spriječim guranje pod nos, pernarova spika o etničkom čiščenju srba koje počinila srbija i ona katastrofalna izjava o 500 600 vukovaraca..... ali ostalo im je manje više sve na mjestu i čista istina. samo nije svima u interesu iznošenje činjenica i istina

  • NEO 23 20.12.2016.

    hrvatski narod voli sluge zato ne vole pernara

Komentiraj...
Vidi sve komentare