To je to što me zanima!

Trk po božićni broj Dječjeg zabavnika i supercool darove!

Potraži novi broj Dječeg zabavnika od subote, 1.12., zabavi se zanimljivim temama i igricama i razveseli se prekrasnim darovima ovoga Božića!
Vidi originalni članak

Hej ti! Od subote, 1.12. za samo 9,99 kuna na svim kioscima te čeka novi broj Dječjeg zabavnika kojeg ne smiješ propustiti jer te čeka puno super tema, igrica i darova za najbolji Božić s puno radosti!

Mravac Supergenijalac ti otkriva male tajne Djeda Božićnjaka. Doznaj kada je Baka Mraz prvi put otkrivena, koja je bila prva boja odijela Djeda Božićnjaka i zašto se smatra zaštitnikom djece i pomoraca.

Upoznaj životinje koje spavaju zimski san. Udebljaju se, udobno smjeste i ne mrdaju sve do proljeća. Saznaj koja životinja od svih je najuporniji spavač, a koja udiše jednom u svakih pet minuta. Pitaš se kako se ne smrznu? Potraži Dječji zabavnik jer Mravac ima odgovore na sva tvoja pitanja.

Čekaju te i tri super dara!
Iznenadi se nastavkom stripa Ružno pače, supercool ukrasom za bor i s čak šest naljepnica iz fantastičnog serijala Beast Quest koje možeš lijepiti na svoje omiljene bilježnice. 

Ne propusti najsuperfenomenalniji mjesečnik za klince na svim kioscima! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare