To je to što me zanima!

Trogirska policija kod mladića pronašla speed, kokain, travu...

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga 24-godišnjeg mladića, kod kojeg je pronađena droga, uhitili su u četvrtak. Tijekom istrage pronađene su dvije PVC vrećice s drogom i digitalna vaga
Vidi originalni članak

Veću količinu razne vrste droge, među kojom i više od 800 grama amfetamina, trogirska je policija pronašla kod 24-godišnjeg mladića, a nakon kriminalističke istrage predan je pritvorskom nadzorniku, doznaje se u petak u splitskoj policiji.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga 24-godišnjeg mladića, kod kojeg je pronađena droga, uhitili su u četvrtak. Tijekom istrage pronađene su dvije PVC vrećice s  845 grama amfetamina speed, vrećica sa 126 grama kokaina, vrećica sa 410 grama marihuane i jedna digitalnu vagu za precizno mjerenje s vidljivim tragovima droge marihuane i kokaina.

Protiv osumnjičenoga policija je podnijela kaznenu prijavu zbog proizvodnje i prometa drogama, te ga čeka ispitivanje kod suca istrage.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 01.06.2018.

    Joj sad će sve opet poskupit, a u Centrala nikog večeras i svi deprimirani hehehe

  • Reptil_1 01.06.2018.

    Need for Speed. hahahahaha.

  • Reptil_1 01.06.2018.

    Tko vam je kriv sta niste vi osnovali kriminalnu organizaciju zvanu drzava jer onda bi vi mogli otimati sto god zelite od drugih i pretvarati se da je to zbog nekog "zakona" ili "opceg dobra" ;) Za mene su policajci isti kao lovci u sumi.Stalno krstare cestama i "dunglom" u nadi da ce ulovit neku dobru zrtvu da ih oderu ili prebiju ili zatvore pa se onda poslje hvalit svojim kolegama kak su velike face. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare