To je to što me zanima!

Trogirska policija kod muškarca (52) pronašla pištolj, streljivo i tri kilograma amfetamina

Njega su u nedjelju oko 1.30 sati u Trogiru zaustavili dok se nalazio za volanom Golfa, te je, kako kaže policija, policajcima dragovoljno izručio 3,9 grama amfetamina
Vidi originalni članak

Gotovo tri kilograma amfetamina vrijednog oko 7500 eura pronašli su trogirski policajci kod muškarca (52) kojega su u nedjelju zaustavili u Golfu na cesti u tom gradu, a pretragom na par mjesta su pronašli drogu, pištolj i streljivo, doznaje se u splitskoj policiji. 

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su zato kriminalističko istraživanje nad 52- godišnjakom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

ŽURIO PREMA RIJECI Jurio 193 km/h na autocesti A7 gdje je ograničenje 80. Ulovio ga presretač: Kazna je 660 eura

Njega su u nedjelju oko 1.30 sati u Trogiru zaustavili dok se nalazio za volanom Golfa, te je, kako kaže policija, policajcima dragovoljno izručio 3,9 grama amfetamina.

Test na droge je odbio, pa je isključen iz prometa, uhićen i vozilo stavljeno pod nadzor. 

U OKOLICI VELIKE GORICE Lupao po vratima HEP-a jer su mu isključili struju. U 2 ujutro vikao: Mamu vam j*! Uhitili ga

- Temeljem naloga suda, 14. siječnja je izvršena pretraga vozila koje je koristio 52-godišnjak i tom je prilikom pronađeno i oduzeto 738 grama droge amfetamin i pištolj s pripadajućim streljivom. U pretrazi stana koju koristi na području PU šibensko kninske policija je pronašla i oduzela 2066 grama droge amfetamin i manju količinu marihuane- kazao je Jerko Kurevija iz splitske policije.

Dodao je da je 52-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Slovenac xtrem 15.01.2024.

    Inženjer,pa kad je špica možeš i haubicu prevest da ne skuže.Tko prati promet u tri popodne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare