To je to što me zanima!

Trogodišnja Anamarija nestala je na području općine Pićan

Malena Anamarija Zović (10.11. 2011.) nestala je u utorak oko 19 sati. Na sebi je imala majicu sa slikom lutke i zelene kratke hlače, javila je PU istarska
Vidi originalni članak

U utorak oko 19 sati na području općine Pićan nestala je malena Anamarija Zović (10.11. 2011.). U trenutku nestanka na sebi je imala majicu sa slikom lutke i zelene kratke hlače, javila je PU istarska. 

Mole se građani ako su vidjeli dijete neka se odmah jave u najbližu policijsku postaju ili neka nazovu 192.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tilimili 02.09.2015.

    Ne razumijem ljude koji odmah počinju optuživati roditelje. Ne znate ništa ni o tim roditeljima a ni o toj curici niti od kuda je nestala. Vjerovali ili ne iz osobnog iskustva znam da su djeca različita I to što vaše dijete od 3 godine ne može ostati samo ni sekunde ne znači da neka druga djeca ne mogu. Od mojih troje djece, najstarija kćer je sa 3 godine bila zrelija od nekih petogodišnjaka I po govoru I po zrelosti I po razumijevanju I po ponašanju (npr. skinili smo pelenu sa 13 mjeseci bez problema) a dvoje mlađih mi se kad usporedim sa njom čine kao bebe. Isto tako ne znate da li je nestala iz svog kućnog dvorišta ili ispred nekog nebodera. Ako su roditelji ostavili "zreliju" trogodišnjakinju na par minuta da se igra u svom dvorištu ispred kuće sa psom, to je skroz druga priča nego ostaviti bebasto dijete od 3 godine da se samo šeće ispred nekog nebodera po glavnoj ulici. Zato nemojte suditi nikome I ako nemate nikakvu riječ podrške za te roditelje I za to dijete, stisnite zube I suzdržite se od komentara tipa "ja nikad ne bi ni sekunde pustila svoje dijete, gdje su ti roditelji, itd." i krenite čitati neki drugi članak.

  • Spec 02.09.2015.

    Traži se nestalo dijete a nigdje djetetove slike , bitne su slike Policijskih automobila . Ilustracije .

  • mala ivana 02.09.2015.

    Evn ga na,za dobro jutro..trogodisnje djete bez nadzora?kako?ja iman trogodisnjeg deckica,pa to djete nesmg samo ostat na minut,ne zato jer je zlocesto,vec jd znatizeljan,glava mu je u igri,ne misli na svoju sigurnost jer je mama tu...iden na wc,kad smo sami doma,i pricam snjim iza vrata,vratim se nakon minutu,a u akvariju di su ribice pluta petit keksi zmrvljeni na komade.i jos me ljubi govoreci da je on vrjedan jer je nahranio ribice...hocu reci da tako malo djete nesmi ni dvi minute provest samo,najvise iz razloga da sebe ne povrjedi jer je njemu sve igra..ribice smo opet kupili,a njemu smn rekli da su prehladile mjehur.nadam se da je ova curica sada u svom domu,zagrljena uz mamu i tatu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare