To je to što me zanima!

Troje ozlijeđenih u nesreći na A3 pozitivni na koronu: 'Nisu imali simptome, moraju u karantenu'

Tijekom jučerašnjeg dana kod trojice ozlijeđenih utvrdili smo da su Covid pozitivni, mada nisu pokazivali simptome zaraze, rekao je ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška
Vidi originalni članak

Noć je protekla dobro, svi ozlijeđeni se osjećaju bolje i ne očekujemo da bi moglo biti nekih komplikacija, rekao je u utorak ujutro Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška. 

POGLEDAJTE VIDEO: Strašna nesreća na A3 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 3 ujutro kamion se prevrnuo na A3 kod čvora Okučani. U nesreći je poginulo četvero ljudi, a više ih je ozlijeđeno. Policija je objavila kako je kamion prevozio više od 20 ljudi. Deset ih je zadobilo teške tjelesne ozljede, a svi su zbrinuti u bolnicama u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu. 

U Novoj Gradiški je trenutno 11 pacijenata. Najteže ozlijeđeni među njima koji je i dalje na Odjelu intenzivne njege je stabilno, unatoč tome što ima višestruke ozlijede unutarnjih organa i ekstremiteta, rekao je Kolodziej. 

ČETVERO MRTVIH KOD OKUČANA Policija o užasu na A3: Vozača čeka prijava. U prikolici je bilo 24 ljudi, 10 je teško ozlijeđenih

- Tijekom jučerašnjeg dana kod trojice ozlijeđenih utvrdili smo da su Covid pozitivni, mada nisu pokazivali simptome zaraze, radi se o pacijentima koji su lakše ozlijeđeni i oni bi mogli biti otpušteni iz bolnice. Očekujemo odluku županijskog Stožera CZ o njihovom premještanju, jer oni će morati 14 dana u karantenu - poručio je ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška. 

U Općoj bolnici "Dr.Josip Benčević" u Slavonskom Brodu zbrinuto je četvero migranata. Ravnatelj bolnice dr. Josip Samardžić poručio je kako su svi stabilno. 

POTRESNE SCENE Vatrogasci s mjesta užasa na A3: 'Čuli smo vapaje djece, dio ljudi je ispao iz kamiona'

- Troje je još na liječenju i osjećaju se dobro, dvoje bi vrlo brzo moglo biti otpušteno s bolničkog liječenja, a jedna osoba zbog kompliciranih ozljeda u međuvremenu je premještena je u KBC "Sestre milosrdnice" u Zagrebu - rekao je. 

Sve četiri osobe u brodskoj bolnici zbrinute su sukladno važećim epidemiološkim mjerama, testirane na Covid 19 i, kako doznajemo, kod svih četvero nalaz je bio negativan.

 - U bolnicu Pakrac zaprimljene su četiri osobe, tri su osobe otpuštene, imali su lakše tjelesne ozljede, još jedna je ostala na promatranju. Jednom od povrijeđenih je učinjen je PCR test na Covid-19, nalaz još nije gotov – rekla je Marina Major, ravnateljica bolnice u Pakracu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 23.03.2021.

    Ne pustajte ih prije nego dobiju cjepivo! Angela ce vam biti zahvalna.

  • savskokupaliste 23.03.2021.

    Jesu li i poginuli imali koronu.Samo pitam.

  • Danas kada postajem Pijonir 23.03.2021.

    Bilo bi cudno da nisu bili pozitivni na koronu,ovako ništa novoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare