To je to što me zanima!

Pripuzu i još dvoje ljudi sud u Splitu odredio istražni zatvor

Policija je po nalogu Uskoka u četvrtak uhitila petero ljudi zbog ilegalnih kampova. Troje uhićenih nakon ispitivanja ide u istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke
Vidi originalni članak

Troje okrivljenika u aferi ilegalne gradnje na Murteru dobilo je mjesec dana istražnog zatvora zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, odlučio je tako dežurni sudac istrage Županijskog suda u Splitu, doznaje N1.

ČEKA SE ODLUKA ISTRAŽNOG SUCA Detalji afere Murter: Posao su dogovarali u jednom hotelu, Pripuz je želio graditi kamp...

Podsjetimo, policija je po nalogu Uskoka u četvrtak uhitila petero ljudi zbog ilegalnih kampova. Riječ je o investitoru kampa na Murteru i poduzetnika Zoranu Pripuzu, bivšoj službenici za gospodarstvo i turizam Šibensko-kninske županije Nedi Livljanić, osumnjičene za izdavanje nezakonitih rješenja za kampove još trojice u četvrtak uhićenih osumnjičenika.

EVO ZA ŠTO TERETE PRIPUZA Neda Livljanić je na zahtjev dragoga sredila Pripuzu da se u kampu bavi ugostiteljstvom

Uz prvoosumnjičene, istragom su obuhvaćeni i i Dario Filipi, vlasnik još jednog ilegalnog kampa na Murteru, Eduard Maržić, bivšeg predsjednika Hrvatske udruge kampova za kojeg mediji navode da je i sam prije 15-ak godina bio osumnjičen za protuzakonito izvlačenje novca te Boris Kulušić, lokalni ugostitelj koji se također bavio kampovima.

DETALJI UHIĆENJA PRIPUZA I EKIPE Zovi Nedu za lažni kamp na Murteru: ‘Ajmo biti realni, tko od nas nije bespravni graditelj?’

U slučaju Nade Livljanić postoji opasnost od utjecaja na šest svjedoka, u slučaju Filipija na osam, a u slučaju Zorana Pripuza radi se o pet svjedoka, javlja N1. Jedan od svjedoka kod Pripuza navodi se Toni Turčinov, načelnik općine Murter-Kornati, jer je kao načelnik, sumnja USKOK, izdao suglasnost za kamp iz nejasnih razloga, s obzirom na to da nekretnina koja je bila predmet postupka nije u vlasništvu Općine Murter niti je dana na upravljanje općini.

Eduard Maržić i Boris Kulušić ispitani su u četvrtak i pušteni da se brane sa slobode.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Maxitron 25.11.2023.

    A kaj je ovo bilo do sad?? Ak projde projde ak ne onda glumataju strogoću ??? Kod ovakvih "vijesti" već se i djeca u vrtićima valjaju od smijeha.

  • PetarLu17 25.11.2023.

    Jesu li ti Pripuzi Bosanci? ako jesu onda od zatvora i osude ništa, oni smiju sve a da nisu kažnjeni, a ovo je samo igrokaz.

  • nikol.boromisa11@gmail.com 25.11.2023.

    Lakrdija je počela. Splitski sud je nadležan za možebitno suđenje protiv odluke splitskog suda. Još samo da sudi ista sutkinja, i eto ti Alan Ford sudnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare