To je to što me zanima!

Trojica mladića poginula pod kotačima teretnjaka

Vozač je kamion parkirao na cesti i krenuo otvoriti vrata dvorišta. Zadnja svjetla mu nisu bila ispravna pa ga vozač Corse vjerojatno nije vidio
Vidi originalni članak

Trojica mladića poginula su u mjestu Potok kraj Popovače, kad je njihova Opel Corsa podletjela pod kamion za prijevoz pčela. U sudaru su poginuli 20-godišnji Antonio F. iz Popovače, koji je upravljao Opel Corsom, njegov četiri godine mlađi sugrađanin koji nije identificiran i 17-godišnji Darko B. iz Kutine.
Teretno vozilo sa sisačkih registracija, preuređeno za prijevoz košnica s pčelama, vozio je Mišićkom ulicom 34-godišnji Željko Breber iz Popovače, bez vozačke dozvole. Kod kućnog broja 49 Breber je stao s namjerom da skrene lijevo u dvorište kuće. Ostao je dijelom parkiran na cesti. Kako mu zadnja svjetla nisu bila ,ispravna mladići nisu vidjeli kamion i podletjeli su pod zadnji desni kraj. Od siline udarca kamion se zarotirao za 180 stupnjeva. Vatrogasci su morali izvlačiti tijela iz automobila. Cesta je bila zatvorena za promet.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Cura25 14.04.2008.

    To što se dogodilo je strašno i nadam se da se više nitko tko je imalo pametan neće usuditi govoriti o njima loše. Lažno ime da si se morao suočiti sa roditeljima tih dječaka i vidjeti koju onu bol sada proživljavaju ne bi tako komentirao. Ne daj Bože da ti se ikada dogodi takva nesreća jer mislim da tada ne bi ovako mislio. Još jednom svima iskrena sućut!

  • fofa 12.04.2008.

    "lažno ime" mamu ti je.em da ti je.em. treba te zakl.at

  • jedina1 12.04.2008.

    \"lažno ime\" ako nemaš kaj pametije komentirati radije šuti!!! nemaš pojma koliko boli je sad u njihovim obiteljima...koliko tuge...koliko suza... i uopće nije bitno kako i zbog čega su poginuli jer njih više nema!!! a to ništa ne može promijeniti! da si osijetio/la kad na vlastitoj koži što znači izgubiti sina, brata, dečka, prijatelja okanio/la bi se takvih glupih komentara... moja sućut obitelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare