To je to što me zanima!

Trojica učenika svog kolegu su silovala nogom od stolice

Zlostavljani dječak iz okolice Karlovca dobro se oporavlja i nema ozbiljnijih ozljeda. Trojicu zlostavljača po hitnom su postupku izbacili iz Šumarsko-drvodjeljske škole
Vidi originalni članak

Gnjusna vijest zgrozila je Karlovčane, trojica učenika Šumarsko-drvodjeljske škole prošli su petak svog kolegu silovala nogom od stolice. Trojac je po hitnom postupku udaljen iz škole, jer ih se službeno ne smije po zakonu izbaciti. Zlostavljači su žrtvu i prije imali na piku, a maltretirali su i druge učenike u školi. Jedan učenik za Večernji je ispričao kako je trojac na satu tjelesnog nekog znao zavezati za spravu dok profesori nije gledao.

Zlostavljani dječak iz okolice Karlovca dobro se oporavlja i nema ozbiljnijih i dugotrajnijih fizičkih ozljeda, piše KAportal. Nije poznato zbog čega je trojac zlostavljao kolegu. Slučaj zlostavljanja potvrdili su i u PU karlovačkoj, ali samo u obliku da su od Šumarske i drvodjeljske škole zaprimili prijavu o nasilničkom ponašanju. Ravnatelj Šumarske i drvodjeljske škole Robert Erdeljac ne želi pojedinačno izlaziti s izjavama u medije već je za srijedu u 12 sati najavio konferenciju za novinare o ovom mučnom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 214

  • sandra986 09.12.2011.

    nažalost to se sutra može dogoditi mom djetetu..osobno bi im napravila isto što i oni njemu

  • Number88 09.12.2011.

    Trebali bi dati žrtvi da im sudi... TO bi ih naučilo pameti i da je takav zakon zločina nebi bilo

  • nefer 09.12.2011.

    i sad sve će se zataškati i zaboraviti, a silovani će dobiti psihičke traume, koje mogu izač vanka puno kasnije, možda suicid, možda nasilje nad nekom drugom osobom, ni krivom ni dužnom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare