To je to što me zanima!

Trojke rekorderi? Amerikanka rodila dječake teške čak 9,7 kg

Iz Guinnessa već obavljaju provjere kako bi utvrdili da je ovo novi rekord za najteže trojke. Dječaci su se rodili u Kaliforniji. Prethodni rekord bio je 8,2 kilograma.
Vidi originalni članak

Brittany Deen iz Kalifornije rodila je tri dječaka teška 9,7 kilograma te će najvjerojatnije ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao najteže trojke na svijetu. 

Žena je dječake Sidneya, Elliota i Jensona rodila prošli tjedan u Sacramentu, a na konferenciji za medije Brittany i suprug Jason rekli su kako su bili malo u šoku kad su saznali da će dobiti trojke. 

- Nismo imali pojma što i kako dalje - rekla je Brittany. Ona je začela prirodnim putem, a trudnoću je iznijela gotovo do punog termina, što je rijetkost u višeplodnim trudnoćama. Opisala je kako je tijekom trudnoće jela kao da jede za 17 djece. 

- U jednu ruku je uzbudljivo ovo sve, a daje mi i neki osjećaj pravde zbog kilograma koje sam dobila. Očito je bio i dobar razlog za bolove i sve osjećaje koje sam imala - opisala je Brittany. 

Nakon poroda je već izgubila 22 kilograma, a iako rekord još nije službeno priznat, iz Guinnessa već navodno istražuju sve, prenosi Huffington Post.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Malagarava_2 21.11.2012.

    zeno draga svaka cast, sve najbolje s trojkama i puno srece i zdravlja.... hahah i bravo za rekord...

  • num_1 20.11.2012.

    svaka čast i mami i tati (i njihovim pretcima), a posebno malim limačima - nek im je i dalje sa srećom, zdravljem i uspjehom ;)

  • ana11 20.11.2012.

    čestitke :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare