To je to što me zanima!

Sudarila se četiri auta, jedan je skroz izgorio, ima ozlijeđenih

Vatra je automobil doslovno progutala, nema ni sjedala. Drugi auto je jako oštećen, fali mu pola gepeka, rekao nam je čitatelj i dodao da je treći automobil prošao s manjim oštećenjima...
Vidi originalni članak

Na Zagrebačkoj aveniji, kod McDonaldsa na Vrbanima, sudarila su se četiri osobna automobila.

Kako se doznaje iz policije, 36-godišnji vozač automobila Audi 80 nije držao dovoljan razmak te se zabio u zadnji kraj Audija A4 kojeg je vozio 60-godišnjak. Potom se Audi A4 zabio u treći Audi, njemačkih tablica, koji je bio ispred. On se pak zabio u taksi marke Mercedes.

Pri sudaru se Audi 80 zapalio. Lakše su ozlijeđeni vozač Audija 80 i Audija A4 koji su prebačeni u KB Sestre milosrdnice.

Čitatelj koji nam je poslao fotografije sudara, rekao je kako se jedan od automobila nakon sudara zapalio i potpuno izgorio.

- Vatra ga je doslovno progutala, nema ni sjedala. Drugi automobil je jako oštećen, fali mu pola gepeka - rekao nam je čitatelj i dodao da je treći automobil prošao s manjim oštećenjima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Zagrebačka avenija je trenutno zatvorena, morali smo osigurati područje, no vjerujemo kako očevid neće dugo potrajati. U sudaru nema smrtno stradalih - rekli su nam iz PU.  

Hitna pomoć i vatrogasci stigli su ubrzo nakon sudara. 

- Pokupili su jednog od ozlijeđenih i brzo otišli. Čovjek je izgledao kao da je u stanju šoka. Dim se osjeti na cijelom kvartu - zaključio je naš čitatelj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • blackeagle 06.10.2016.

    Jel onda 3 auta ili 4? ili će za tjedan dana već ih biti 10 koji su sudjelovali u OVOM sudaru, samo da pokupe pare od osiguranja... a kakav je to sudar bil da se audi 80 zapalil? I kolki je razmak između auta bil da su jedan drugog udarili? tj jel to ovi stali na semaforu a audi 80 se zaletio u njih?

  • kabrit 06.10.2016.

    na kvartu se osjetio dim , ajme više

  • budalenko 06.10.2016.

    Hrvati imaju veliku manu,vecina misli da su vrhunski vozaci i cesto precjenjuju svoje mogucnosti te samim tim izazivaju nesrece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare