To je to što me zanima!

Masovno trovanje u Zagrebu: Curio plin, sedmero u bolnici

Izlaskom na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljičnog monoksida iz bojlera. Uslijed curenja plina sedam osoba je ozlijeđeno i prevezeno u bolnice, a radi se o stranim državljanima...
Vidi originalni članak

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je noćas oko 23,45 sati zaprimila poziv Policijske uprave zagrebačke za pomoć oko otvaranja stana na lokaciji Resnik I. kućni broj 50, Zagreb, s pretpostavkom da se radi o curenju plina.

Izlaskom na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljičnog monoksida iz bojlera. Uslijed curenja plina sedam osoba je ozlijeđeno i prevezeno u bolnice, a radi se o stranim državljanima, dodaje se u priopćenju, ne navodeći se državljanstvo ozlijeđenih. 

Gradska plinara Zagreb je preuzela pregled svih instalacija u objektu, stoji dalje u priopćenju.

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba s tri vatrogasca i jednim vozilom, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba s četiri vozila, Gradska plinara Zagreb, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Aykulaa 21.03.2021.

    Masovno???to je nešto mesno?

  • POTPEC 21.03.2021.

    Ništa čudno u ovoj državi. Privatnike se gazi pozerima, a oni na kraju dižu cjene kako bi preživili.  I onda vlasnici traže prijatelje koji su tobože nekad to radili.   UMISTO da država smanji poreze na minimum, i isto traži od privatnika.  I onda kad se nešto ovako desi vlasnik ima uredan račun ili nema pa tako i odgovornost ide.

  • cjepivonepostoji 21.03.2021.

    Čudi me da nisu napisali da je "korona-virus" ušao u bojler i "izgrizao" instalacije pri čemu je došlo do curenja plina. Inače je u medijima već svudje prisutna korona. Čudi me da nije i tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare