To je to što me zanima!

Trudeau i predstavnici svih stranaka bili na gay prideu

Prvi puta jedan kanadski premijer sudjeluje na mimohodu LGBT zajednice i on je jedini šef vlade ili države jedne od zemalja G7 koji je to učinio
Vidi originalni članak

Kanadski premijer Justin Trudeau, nekoliko ministara njegove vlade i predstavnici svih političkih stranaka defilirali su u nedjelju na Gay Prideu u Montrealu. Justin Trudeau je oduševio masu od oko 6000 okupljenih pripadnika LGBT zajednice. On je već sudjelovao u paradama ponosa u Torontu i Vancouveru, a bio je i redovan sudionik mimohoda u Quebecu prije nego je u studenom 2015. postao premijer.

Prvi puta jedan kanadski premijer sudjeluje na mimohodu LGBT zajednice i on je jedini šef vlade ili države jedne od zemalja G7 koji je to učinio.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nokia010 15.08.2016.

    Sodoma i Gomora!

  • Kibl 15.08.2016.

    oni bi muzli državu

  • MasterMan 15.08.2016.

    Jel znate zbog čega je propalo Rimsko Carstvo??? ... Ne zbog ulaska barbara (čitaj: migranata), već zbog njihove integracije u rimsko građansko društvo, te zbog GUBITKA MORALA I LOGIKE...a to znači da su ljudi počeli kupovati zrak u čuturicama, šetali su i spolno iskorištavali majmune, pa čak i javne orgije majmun-čovjek i obratno, korupcija je rasla nevjerojatnom brzinom, HOMOSEKSUALNOST je dosegla nevjerojatnih 30% populacije unutar Rima. Rimsko carstvo je propalo zbog INTEGRACIJE "dojučerašnjih kozojeba" i zbog PADA NATALITETA Rimljana zbog homoseksualnosti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare