To je to što me zanima!

Trudni muškarac mjesec i pol prije poroda kosi travu

SAD: Thomas Beatie (34) kaže da su susjedi njega i njegovu suprugu Nancy dobro prihvatili. Za sebe tvrdi kako nije drukčiji od ostalih majki
Vidi originalni članak

Prvom trudnome muškarcu na svijetu, transvestitu Thomasu Beatiju (34), ostalo je još samo 6 tjedana do porođaja. Kamera fotoreportera uhvatila ga je pred njegovom kućom u Oregonu dok je kosio travu. Time što je trudan, šokirao je svijet. Ipak Thomas za sebe kaže kako je tek nešto malo drukčiji od ostalih majki.
34-godišnji transseksualac počeo je mijenjati spol u svojim 20-im godinama kada je operirao prsa i počeo uzimati testosterone. No zadržao je ženske reproduktivne organe. Na Havajima je prije pet godina oženio Nancy (45) te je par odlučio imati djecu. Kako je ona odstranila maternicu, na trudnoću se odlučio Thomas.
- Naši susjedi u Oregonu gledaju na nas kao na najnormalniji zaljubljeni par - komentirao je Thomas, koji se nekoliko mjeseci prije najviše bojao rekacije drugih ljudi na to što je trudan. Vjerojatno zato je Thomas na sebi taj dan imao majicu s natpisom "Define normal" ili, u prijevodu, definiraj normalno.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zekica 20.05.2008.

    ADMINE zašto si obrisao moj komentar a maminjin ostavio? pa i ta on/ona chata!!!!zar pravila komentiranja nisu za sve ista?????

  • poison girl 20.05.2008.

    u 21. stoljeću smo ljudi, život je postao jako kompliciran, ono što na prvi pogled izgleda nenormalno nekad je normalnije od onog što mi smatramo normalnim, a ono što izgleda normalno kad malo zagrebeš površinu može ispast jako nenormalno.uglavnom da ne petlajm maminja je u pravu.

  • dyana001 20.05.2008.

    a kaj bi mogel i drugo biti nek gay....samo su oni sposobni u napraviti neš ovako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare