To je to što me zanima!

Trudnica gurnula muža sa 17. kata zato što ju je htio ostaviti

Amber Hilberling (19) priznala je policajcima da je gurnula supruga kroz prozor 17. kata. Navodno se spakirao i pokušao ostaviti trudnu ženu jer su se stalno svađali
Vidi originalni članak

Amerikanka Amber Hilberling (19) iz Tulse, koja je u 7. mjesecu trudnoće, gurnula je u utorak supruga Joshuu sa 115 metara visokog 17. kata zgrade u kojoj su živjeli. Joshua se navodno spakirao i rekao ženi da je ostavlja nakon manje od godinu dana braka. Udarila ga je iz sve snage, piše Daily Mail. Policija je uhitila Amber koja je odmah priznala da ga je gurnula. Optužili su je za ubojstvo s predumišljajem i pustili da se brani sa slobode uz jamčevinu od 250.000 dolara. 

Policija je otkrila da im je par od prije poznat po obiteljskom nasilju. Jedino nije jasno koja je strana bila gora. Joshua je prošli mjesec zatražio da se njegovoj ženi odredi zabrana prilaska, ali je zahtjev odbačen jer se ni jedan ni drugi nisu pojavili na sudu. Tada ga je navodno udarila lampom u glavu. Dobio je 11 šavova. Joshuini roditelji rekli su kako je njihov sin pokušao riješiti probleme s Amber.

- Mislim da je zato ostao s njom tako dugo. Nadao se kako će moći to riješiti - rekao je otac Patrick Hilberling. Međutim, vidjevši policajce na svojim vratima, znao je što se dogodilo.

- Znao sam da je ubila mog slatkog dječaka - dodao je. Majka Jeanne ga je opisala kao dobrog čovjeka koji je uvijek pomagao drugima s osmjehom na licu. Napisala je na Facebook grupi 'Spakirao se i pokušao ju je ostaviti. Nazvao je tatu u 15.30 i rekao da ne može više. Priznala je da ga je gurnula. Na mjestu nesreće čak se osmjehivala prolaznicima.' Njezina obitelj nije htjela razgovarati s novinarima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_32967 13.06.2011.

    tko zna čije je dijete pa kad je doznao htio je otići...

  • 13.06.2011.

    Posesivna ludakinja.

  • Magellan 13.06.2011.

    Vidim da je većina komentara u nekom šaljivom tonu. Mislim da je neprilično s obzirom na to što se dogodilo. A dogodilo se ubojstvo. Pitam se kakvi bi bili komentari da je muškarac šutnuo ženu sa 7-og kata? Želim ovoj gaduri što duži boravak u zatvoru, drugo ne zaslužuje. I naravno, u ime ravnopravnosti želim joj istu kaznu kakvu bi dobio muškarac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare