To je to što me zanima!

Trudnu tinejdžerku ubili na stanici za bus, spasili bebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka Tiffany Wright (15) bila je trudna osam mjeseci. Jednim su je metkom pogodili u glavu. Liječnicu su spasili bebu, ali ne i mladu majku
Vidi originalni članak

Trudnu tinejdžerku maćeha je u ponedjeljak u šest sati ispratila na autobusno stajalište ispred kuće u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini. Vratila se u kuću i začula tri pucnja. Istrčala je u dvorište. Njezina pokćerka Tiffany Wright (15) ležala je na pločniku. Još je bila živa. Policija je stigla brzo. Utvrdili su da je pogođena jednim metkom u glavu.
- Svjedoci su čuli auto koji je nakon pucnja brzo projurio, ali nemamo opis auta - rekao je šef policije Rodney Monroe. Djevojka je bila trudna osam mjeseci. Teško ozlijeđenu su je prevezli u bolnicu. Liječnici su uspjeli spasiti bebin život. No, nažalost, mlada majka je preminula. Beba je u kritičnom stanju. Iz policije su tijekom dana rekli da je ubojstvo rezultat obiteljskih razmirica te da imaju sumnjivca, no nisu htjeli pojasniti o čemu se radi, javlja AP. Djevojka je pohađala srednju školu u Hawthorneu po specijalnom programu s obzirom da je bila trudnica. Bila je u 11. razredu. Kolege iz škole za AP su rekli da je Tiffany uvijek hodala s osmijehom na licu i da se voljela šaliti. Policija će ispitati i njezine kolege i prijatelje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spirit lamp 15.09.2009.

    Strasno....tako mlada, jedva da je pocela zivjeti.

  • mytzek 14.09.2009.

    Prvo, kaj je čudno za trudnoću u 15. godini? Pune su ih ordinacije i u HR. Drugo, ziher je otac kriv. Uzet briseve po školi i usporedit sa bebom i case closed. Smrada na doživotnu, nek štanca registracije i kontemplira.

  • nixxx 14.09.2009.

    Teško za pogoditi tko ju je ubio?!!! Sigurno je otac djeteta neki mlt. pripadnik bande, a ona nije htjela pobaciti. Mislim, metak u glavu? Zna se što to znači!

Komentiraj...
Vidi sve komentare