To je to što me zanima!

Francuski liječnici tvrde: Virus je stigao u prosincu ili ranije!

Prema službenim podacima do ponedjeljka je u svijetu zabilježeno preko 3,5 milijuna ljudi zaraženih korona virusom, a umrlo je više od 247 tisuća ljudi. Najviše zaraženih je u SAD-u
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:​​​​​​

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJVAŽNIJE VIJESTI: 

U zadnja 24 sata imamo petero novozaraženih korona virusom, što je ukupno 2101 slučaj. Preminula je jedna žena u KBC-u Split, na respiratoru je 15, a hospitalizirano 228 pacijenata, rekao je u ponedjeljak ministar zdravstva Vili Beroš. 

Idi na 24sata

Komentari 226

  • Nemam_ime_ni_prezime 05.05.2020.

    Znači ako je po francuzima taj virus bio u Francuskoj u prosincu ili ranije. Lako moguće je to da je se proširio i na ostale gradove i države diljem Europe zbog proslave adventa. Inače bio sam prošle godine u Budimpešti(prelijepo je bilo) da bi nakon cca. dva tjedna brat, mama i baka imali problema sa suhim kašljem....to je bilo nesnosno za slušat, pogotovo kad te probudi po noći njihov kašalj(ja nisam imao problema, jer postoji mogućnost da sam im samo preneo - znači asimptomatski). Mama je bila i kod doktorice i slikala je pluca na što joj je doktorica rekla da tako nešta nije vidila još. Pritom je promijenila jednu terapiju antibioticima jer joj prva nije odgovarala. To je otprilike to(po sjećanju)

  • istjerivač nejebice 05.05.2020.

    1 trilijun koliko je to para?

  • humels 04.05.2020.

    Gdje emigranti,tko čuva granice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare