To je to što me zanima!

Trump je 226 dana nakon izbora prvi put priznao da je - izgubio

Govoreći kako nisu pobijedili, a trebali su glatko dobiti, Trump je dodao i 'vidjet ćemo što će se dogoditi', što je znak da se i nije sasvim pomirio s porazom od Joea Bidena
Vidi originalni članak

Donald Trump sinoć je prvi put priznao poraz na američkim predsjedničkim izborima koji su bili prije 226 dana. U razgovoru sa Seanom Hannityjem na Foxu, Trump je prihvatio da je Biden bio bolji.

- Nismo pobijedili. Trebali smo glatko dobiti, 64 milijuna glasova. Dobili smo 75 milijuna i nismo pobijedili, ali vidjet ćemo što će se dogoditi oko toga - rekao je.

Taj njegov dio 'vidjet ćemo što će se dogoditi' još sugerira da se baš i nije sasvim pomirio s porazom i da gaji nadu da će nekako obrnuti poraz. 

Nakon samih izbora i u danima kad su se prebrojavali dopisni glasovi, Trump i njegov tabor na sve su načine pokušavali osporiti njihovu valjanost. Sve je to kulminiralo 6. siječnja i probojem na Capitol Hillu, a Trump je i nakon Bidenove inauguracije i dalje govorio da je on stvarni pobjednik.

Trump je rekao i da pet mjeseci Bidenova mandata pokazuju zašto je on trebao biti ponovno izabran te da je zemlja danas u 'šokantnom' stanju. 

NIJE ISKLJUČIO NOVE IZBORE Trump u rijetkom nastupu sipao žuč na Faucija, a napao je i Kinu

Bivši predsjednik je govorio i o porijeklu korona virusa te ponovio da vjeruje da je virus izašao iz laboratorija u Kini. Kaže kako vjeruje da je to bila užasna nesreća.

- Nadam se i vjerujem da je to bila nesposobnost - rekao je i dodao da se neki s njim ne slažu i da je tu možda bilo i namjere, što bi, dodaje, bilo grozno. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lily A 17.06.2021.

    Sta god pricali za Trampom ce zaliti sto nije vise predsjednik ko se imalo razumije i zna nesto u svijetu politike

  • skija 17.06.2021.

    Zasto nema vijesti da je započela savezna istraga u Americi protiv Dr. Anthony Faucija ?🧐🧐🧐

  • 17.06.2021.

    Baš mu je kratko trebalo da shvati. Genijalac, nema šta…….

Komentiraj...
Vidi sve komentare