To je to što me zanima!

Trump oštro: Spreman sam uništiti tursku ekonomiju

Trump je rekao da će povisiti carine na turski čelik na 50 posto i odmah zaustaviti pregovore o trgovinskom sporazumu u vrijednosti od 100 milijardi dolara
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump je u ponedjeljak optužio Tursku da operacijom u Siriji ugrožava civile i prijeti miru i sigurnosti te je najavio nadolazeće sankcije protiv turskih dužnosnika i gospodarstva.

- Turske akcije ubrzavaju humanitarnu krizu i postavljaju uvjete za potencijalne ratne zločine. Spreman sam brzo uništiti tursku ekonomiju ako turski vođe nastave sa svojim opasnim i razornim planom - rekao je Trump. 

ERDOGAN OBJAVIO Napad na Kurde: Turska počela vojnu akciju na sjeveru Sirije!

Osim izvršnog naloga kojim se sankcioniraju sadašnji i bivši dužnosnici uključeni u 'destabilizirajuće akcije na sjeveroistoku Sirije', Trump je rekao da će povisiti carine na turski čelik na 50 posto i odmah zaustaviti pregovore o trgovinskom sporazumu u vrijednosti od 100 milijardi dolara, piše RT.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lucky Luciano1203 15.10.2019.

    Vjerujem mu , pa to im je i hobi inace, u slobodno vrijeme ,na pauzi od pljačke po Iraku usput skoknu u susjedstvo i uniste neku zemlju,onako za opuštanje malo.. dobogda te neki lijep povjetarac sa egzoticnim imenom otpuhao u pola okeane, da ne gledamo vise to tvoje "fino" lice ..

  • Usora1 15.10.2019.

    trumpu bas i ne vjerujem jer nije neranjiv, turci mu mogu zalediti ona dva tornja u istanbulu. isil je kao i talibani nusproizvod "izvoza demokracije" na usa-nacin, irak su rasturili na bazi laznih optuzbi i proizveli isil, u siriji potpalili prosvjede a onda isli spasavati jadan narod od assadova terora a skupa sa turcima potajno spasavajuci isil. na primjeru saveznistva sa kurdima pokazali koliko im saveznistvo uopce znaci. rusi i izraelci ce dobiti bolove u trbuhu zabavljajuci se na racun amera.

  • CrveneStarke 15.10.2019.

    Zbog tog manijaka ce 3 svjetski rad izbit... a onda kuku lele

Komentiraj...
Vidi sve komentare