To je to što me zanima!

Trump reagirao na Facebookovu odluku: 'Luđaci s krajnje ljevice se boje istine, ovo je sramota!'

Facebookov Nadzorni odbor potvrdio je u srijedu suspenziju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa s te društvene mreže, ali je Facebooku dao šest mjeseci da odredi "razmjeran odgovor" za ubuduće
Vidi originalni članak

Donald Trump je u srijedu nazvao "pravom sramotom" odluku društvenih mreža da privremeno zatvore njegove profile, u priopćenju objavljenom pošto je Facebookov nadzorni odbor objavio da produljuje zabranu objavljivanja poruka na Facebooku i na Instagramu koja se odnosi na bivšeg predsjednika.

- To što su učinili Facebook, Twitter i Google prava je sramota - napisao je u priopćenju.

NOVA ODLUKA ZA 6 MJESECI Facebook i dalje ne da Trumpu korištenje njegovog profila

- Američkom predsjedniku su oduzeli slobodu govora jer se luđaci s krajnje ljevice boje istine, ali istina će ionako izaći na vidjelo, veća i snažnija nego ikad - dodao je Trump, smjerajući na neutemeljene optužbe koje je ranije iznio u vezi s američkim predsjedničkim izborima održanim u studenom 2020.

- Narod ove zemlje to neće trpjeti! Ove skupine društvenih mreža moraju platiti političku cijenu i više nikad im se ne smije dopustiti da uništavaju i kljaštre naš izborni proces - dodao je bivši američki predsjednik.

Na istom tragu, republikanski zastupnici u Kongresu reagirali su zaprijetivši napadom na velike tehnološke tvrtke ako na sljedećim parlamentarnim izborima na sredini mandata u studenom 2022. ponovo osvoje većinu.

TWITTER GA NADAHNUO Trump ne želi pristaše zakinuti za svoje misli, uveo dodatak za lakše 'šeranje' sa svoje stranice

Ako Facebook "može zabraniti pristup predsjedniku Trumpu, onda to mogu učiniti i svakom konzervativcu", objavio je na Twitteru vođa republikanske manjine u Zastupničkom domu Kevin McCarthy. "Republikanska većina u Domu ograničit će moć tehnoloških orijaša nad našom riječi", obećao je.

Facebookov Nadzorni odbor potvrdio je u srijedu suspenziju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa s te društvene mreže, ali je Facebooku dao šest mjeseci da odredi "razmjeran odgovor" za ubuduće.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prokurator 06.05.2021.

    tako je sine, najveće IT korporacije - to ti je krajnja ljevica, sve njih kontrolira vladimir ilič lenjin iz svoje grobnice u kremlju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare