To je to što me zanima!

Trump se naljutio, sprdali ga u videu pa će sad ranije doma...

Nakon što se internetom proširila snimka na kojoj Donalda Trumpa, čini se, ismijavaju Boris Johnson, Emmanuel Macron i Justin Trudeau, američki predsjednik najavio je raniji odlazak s konferencije...
Vidi originalni članak

Donald Trump nije dobro primio još jednu šalu na svoj račun. Pomoglo vjerojatno nije ni to što je ona izlazila iz usta najmoćnijih lidera svijeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: DOBRO SE ZABAVLJAJU Plenki prisluškuje: Johnson i Trudeau ismijavaju Trumpa?

Nakon što se sporna snimka proširila svjetskim medijima i društvenim mrežama, Trump je, piše Independent, otkazao konferenciju za novinare i napustio cijeli summit koji je počeo jučer. 

Kada su ga novinari prethodno pitali je li vidio snimku, Donald Trump rekao je da je Justin Trudeau 'dvoličan' i da je frustriran jer je SAD od Kanade tražio da više pridonose NATO-u. 

- Pozvao sam ga da plate svojih 2% i on očito nije sretan s tim. Trebao bi plaćati 2 posto, a ne plaća 2 posto. To je Kanada, imaju novca i trebali bi plaćati 2 posto. Ja sam mu to rekao i očito nije bio sretan zbog toga i to je to, rekao je Trump na sebi svojstven način te najavio da će ranije otputovati u Washington te je otkazao konferenciju za novinare i sastanak s talijnskim premijerom. 

- Ova dva dana bila su vrlo produktivna i lideri su se obvezali da će dati više novca za NATO, ipak je za kraj rekao Trump. 

- Raspoloženje je jako dobro, zaključio je. 

Što se sporne snimke tiče, britanski premijer Boris Johnson rekao je da je 'čista besmislica' da su sprdali Trumpa. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jakolishe 06.12.2019.

    Tramp legenda!

  • darko122 05.12.2019.

    Tramp je u pravu. Na žalost ovo dvoje neiskusnih političara će uskoro na koljenima moliti američku pomoć, ajmo u žvaku, osim ako ih Putin ne uzme u zaštitu.

  • 04.12.2019.

    Priča se da je tema sprdnje bila pevaljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare