To je to što me zanima!

Trump se oprostio od Bijele kuće i osudio napad na Kapitol: 'Moj pokret će se i dalje nastaviti!'

Ostvarili smo nekoliko povijesnih mirovnih sporazuma na Bliskom istoku, sagradili smo najjaču ekonomiju u povijesti svijeta i poviše svega, nabrajao je Trump uspjehe svoje administracije
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump obratio se naciji povodom odlaska iz Bijele kuće. Poručio je kako je pokret koji je on započeo tu s namjerom da se i nastavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Trump se oprašta od nacije

Za kraj, pohvalio se uspjesima svoje administracije tvrdeći kako je obnovio Ameriku bez da je započeo nove ratove.

- Napravili smo ono zbog čega smo došli - i još puno toga. Ostvarili smo nekoliko povijesnih mirovnih sporazuma na Bliskom istoku, sagradili smo najjaču ekonomiju u povijesti svijeta i poviše svega, ponovno smo uspostavili ideju da u Sjedinjenim Državama Vlada odgovara narodu. Obnovili smo ideju da u Americi nitko nije zaboravljen jer je svatko bitan i svatko ima pravo glasa - rekao je Trump pa poželio isto i sljedećoj administraciji.

- Najveća opasnost koja prijeti je gubitak samopouzdanja. Gubitak vjere u veličinu naše nacije. Nijedna nacija ne može uspjeti ako gubi vjeru u svoje vrijednosti, povijest i heroje - jer su oni izvor našeg jedinstva i vitalnosti - rekao je Trump pa osudio napad na Kapitol:

- Svi Amerikanci bili su prestavljeni time, političko nasilje je napad na sve ono čemu se mi kao Amerikanci radujemo. To se nikad ne smije tolerirati.

Svečanost inauguracije novog predsjednika Joea Bidena je u srijedu.

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • crna mačka 20.01.2021.

    ....odrekao se i "svojih" !

  • 20.01.2021.

    Tvoj pokret ce se raspasti....

  • 20.01.2021.

    Project: Slobodu govora su upravo tvoji ''demokrati'' zakinuli, toliko o Dunning-Krugerovom efektu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare