To je to što me zanima!

Prosvjedi u SAD-u ne jenjavaju: Trumpa i obitelj skrili u bunker!

Kako javljaju američki mediji, Donald Trump je sa suprugom i sinom proveo u bunkeru cijelu noć, a moguće je i da će biti premješteni u centar za hitne slučajeve ukoliko se neredi nastave
Vidi originalni članak

Nakon što su se u petak navečer prosvjednici okupili ispred Bijele kuće, Donalda Trumpa su službe sakrile u podzemni bunker, saznaje CNN

U bunkeru je, zajedno sa suprugom Melanijom i sinom Barronom, proveo cijelu noć dok su ispred Bijele kuće bjesnili prosvjedi. Kako navode američki mediji, moguće je da će cijela obitelj biti premještena u operativni centar za hitne slučajeve ukoliko se neredi nastave. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi u SAD-u 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Američki predsjednik je u nedjelju najavio kako će pokret "Antifa" uvrstiti na američku listu terorističkih organizacija. Ovaj pokret zadnjih dana često optužuje za nerede tijekom prosvjeda zbog pogibije Georgea Floyda (46). 

Trump je u nizu objava na Twitteru čestitao redarstvenim snagama zbog toga što su u subotu navečer u Minneapolisu uspjeli uspostaviti kontrolu u gradu.

PROSVJEDI I DALJE TRAJU Bijela kuća u mraku i dimu: Pogasili su sva svjetla i bacili suzavac na prosvjednike

- Anarhisti pod vodstvom Antife brzo su svladani. Gradonačelnik je to trebao učiniti već prve večeri pa ne bi bilo nikakvog problema - napisao je.

Smjerao je na Jacoba Freyja, demokratskog gradonačelnika tog velikog grada na sjeveru zemlje, odakle su se proširili prosvjedi nakon kobnog uhićenja 46-godišnjeg Georgea Floyda, kojega je strašna snimka obišla svijet.

U prosvjedima je uhićena i kći gradonačlenika New Yorka, piše CNN.

Idi na 24sata

Komentari 239

  • Nika0120 02.06.2020.

    i to je predsjednik najveće svjetske sile kako oni kažu, prestrašena krtica, pa to je za smijat se.. nadam se da će ga se prosvjednici dočepati da barem on dobije tretman koji zaslužuje pa da se konačno svi imamo čemu veseliti u ovoj prokletoj 2020toj :)

  • 02.06.2020.

    nisu trumpa sklonili,nego je pobjegao,kao miš. on se boji,jer zna da je najgor eli presidente u povjesti te države. a jedino pozitivno je to šta će antifu proglasiti teroristima. to su najobičnije kukavice koji su hrabri kada ih 20 napadne jednoga,a kada su u manjini javno se odriču antife kao juda Isusa

  • info_punkt 01.06.2020.

    Amerika i Engleska, bit će zemlja proleterska....

Komentiraj...
Vidi sve komentare