To je to što me zanima!

Trumpov aprililili: 'Obustavljam kampanju'. Pristašama poslao link za donacije za kandidaturu

Trump se našalio sa svojim pristašama, a uz prvotravanjsku šalu poslao im je poveznicu za stranicu za donacije za kampanju
Vidi originalni članak

Obustavljam kampanju! Donald Trump napravio je iznenađenje u ponedjeljak poslavši ovu poruku svojim pristašama, prvotravanjsku šalu koja je zapravo bila namijenjena prikupljanju sredstava za njegovu kandidaturu za predsjedničke izbore u studenom.

Bivši republikanski predsjednik, koji nastoji iz Bijele kuće izbaciti demokrata Joea Bidena, poslao je ovaj kratki tekst svojim biračima e-poštom i SMS-om, uz link. Klikom na njega njegovi pristaše dolaze na stranicu s pozivom da doniraju 5500 ili 3300 dolara za Trumpovu kampanju.

UČITELJ I VOJNI VETERAN Muškarac iz Teksasa promijenio ime u 'Doslovno Bilo Tko Drugi' i ušao u predsjedničku utrku... 'BOŽE BLAGOSLOVI' Trump reklamira američku Bibliju, prodaju je za 59.99 USD

- Zar ste stvarno mislili da ću prekinuti kampanju? Prvotravanjska šala! - stoji velikim slovima.

Već nekoliko godina američki su glasači preplavljeni SMS-ovima, e-mailovima i pozivima kojima ih se poziva da financijski podupru kandidature. Blagajna kampanje Donalda Trumpa trenutno je praznija od one Joea Bidena, kandidata za reizbor.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čistokrvni gmo free 02.04.2024.

    Svi koji ste protiv Trumpa, navedite jednog predsjednika koj je bolji od njega i zašto? 👀🤔💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare