To je to što me zanima!

Trumpov napad: Adama Schiffa bi trebalo uhititi zbog izdaje?

Republikanski predsjednik sve snažnije napada svoje političke protivnike otkad su demokrati Zastupničkog doma objavili da pokreću istragu za opoziv.
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je pojačao svoje napade na zastupnika Adama Schiffa koji vodi istragu za njegov opoziv, sugerirajući da bi mogao biti uhićen zbog "izdaje". 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj će komentar sigurno izazvati dodatne kritike Trumpovog odnosa prema skandalu proizašlom iz njegovog telefonskog razgovora s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem u kojem ga je tražio da istraži demokratskog rivala Joea Bidena i njegovog sina.  

UGROŽAVANJE NACIONALNE SIGURNOSTI Demokrati sad traže uvid i u razgovore Trumpa i Putina...

Taj je telefonski poziv bio tema i pritužbe zviždača u obavještajnoj zajednici koja je pokrenula zabrinutost da je Trump htio iskoristiti pitanje američke financijske pomoći Ukrajini zbog političke usluge.

Trump se time najvjerojatnije referirao na Schiffovo obraćanje obavještajnom odboru američkog Senata kojim predsjeda. 

ANKETU NARUČILI DEMOKRATI SAD: Polovina birača podupire otvaranje istrage o opozivu

Republikanski predsjednik sve snažnije napada svoje političke protivnike otkad su demokrati Zastupničkog doma objavili da pokreću istragu za opoziv. 

Zviždača i zaposlenike Bijele kuće koji su mu pružili informacije usporedio je sa špijunima, a i za njih je rekao da su počlinili izdaju. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Korísníčko íme 30.09.2019.

    Trumpiću, što se više koprcaš znamo da ti ja kraj sve bliže i bliže.

  • Steven001 30.09.2019.

    MAGA! Samo Trump stao u obranu kršćanstva i obitelji! Zato se ljevičari i mediji propinju na zadnje noge! Opoziva neće biti naravno al će država dugo biti u blokadi! Za opoziv trebaju svi demokrati plus 20 republikanaca, što je znanstvena fantastika!

  • dogma11 30.09.2019.

    oo istraga što ti smeta ...ako nisi kriv kako tvrdiš ..trumpino =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare