To je to što me zanima!

Trumpova savjetnica briljira: 'Dok sam plava, nisam debela'

Moćna Trumpova savjetnica Kellyanne Conway ipak "nije od jučer". Plijenila je ona pažnju i prije gotovo 20 godina i to kao stand-up komičarka. Davne 1998. upriličila je show na dobrotvornoj priredbi...
Vidi originalni članak

Prvo se proslavila "alternativnim činjenicama" kad je branila tvrdnju svog kolege Seana Spicera da je Trumpova inauguracija bila najposjećenija u povijesti. I kao da joj to izmišljanje ljepšeg imena za laž nije bilo dovoljno, nepunih mjesec dana kasnije raskomotila se u Bijeloj kući, i to doslovno. 

Pred okupljenim predstavnicima sveučilišta kleknula je na kauč, otkrila koljena, malo ih raširila i tipkala na mobitel. Domaća atmosfera, uistinu.

Moćna Trumpova savjetnica Kellyanne Conway ipak "nije od jučer". Plijenila je ona pažnju i prije gotovo 20 godina i to kao stand-up komičarka. Davne 1998. upriličila je show na dobrotvornoj priredbi u Washingtonu koji je netko u cijelosti nedavno postavio na YouTube.

- Novo istraživanje pokazuje pokazuje da 70 posto muškaraca o stalno misli o seksu. Ostalih 30 posto laže, rekla je Jessica na što se malo tko nasmijao.

Nakon niza glavnom neuspjelih šala o američkim glumcima, serijama, istraživanjima gledanosti televizija, Jessica je na sebe stavila perje i odlučila zapjevati, u stilu Jessice Rabbit uz tek jednu razliku, Kellyanne se baš i ne da slušati. Ipak, dobra je stvar što je ljude upozorila da ne zna pjevati. 

- Kosovo je sad glavna vijest, jedini muškarac u mom životu je Chris Matthews, dok god sam plavuša nisam predebela..., riječi su bizarne "pjesme" koju je Kellyanne ispjevala vjerojatno šokiranoj publici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon ovoga, što god mislili o njenom radu u Trumpovom uredu, to joj definitivno puno bolje ide od stand-up komedije i pjevanja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gjcezar 16.03.2017.

    Svasta se u danasnje vrijeme zove novinskim clankom i svatko se zove novinarom :D

  • pacifista 16.03.2017.

    Kakve veze ova žena ima sa nama i istim ovakvim ljudima kod nas pa da joj se daje medijski prostor svako malo ?

  • 16.03.2017.

    ma možda su ona i trump u vezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare