To je to što me zanima!

Trumpovi predizborni skupovi bez maske 'kumovali' zarazi više od 130 članova Tajne službe

Vjeruje se da je širenje korona virusa - dijelom povezano sa nizom predizbornih skupova koje je predsjednik Trump održao u tjednima prije izbora 3. studenoga.
Vidi originalni članak

Više od 130 službenika Tajne službe koji pomažu u zaštiti Bijele kuće i predsjednika dok putuje moralo je otići u samoizolaciju jer su bili pozitivni na Covid-19  ili su imali bliski kontakt sa zaraženim suradnicima, javlja Washington Post

U IZBORNOJ NOĆI Trumpov party novo žarište korone - zarazilo se više ljudi

Vjeruje se da je širenje korona virusa - dijelom povezano sa nizom predizbornih skupova koje je predsjednik Trump održao u tjednima prije izbora 3. studenoga.

Broj novozaraženih raste u cijelom SAD-u, a u četvrtak je zabilježeno više od 152.000 novih slučajeva.

Virus ima dramatičan utjecaj na predsjedničku sigurnosnu jedinicu Tajne službe. Istaknuti saveznici Trumpove kampanje i neki od dužnosnika Bijele kuće razbolili su se također u jeku predizbornih skupova, gdje mnogi prisutni nisu nosili maske.

Među zaraženima su šef ureda Bijele kuće Mark Meadows i vanjski politički savjetnici Corey Lewandowski i David Bossie.

DAN VETERANA Smrknuti Melania i Donald prvi put u javnosti nakon izbora

Uz to, najmanje osam zaposlenika u Republikanskom nacionalnom odboru, uključujući šefa ureda Richarda Waltersa, ima virus. 

Neki od zaraženih nalaze se u terenskim uredima širom zemlje, uključujući Pennsylvaniju, gdje neki vjeruju da su se zarazili na velikim skupovima.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mare63 15.11.2020.

    Hmmm a Bidenovi navijaci i BLM koji haraju washingtonom i svim tim lijevim gradovima, plesu tisuceee njih u skupinama, oni nisu leglo zaraze? Joooj pa da, o tome ne smijete pisati! Nije vam dopusteno! Samo cekajte, jos malo i Trump se vraca i otkriva najvecu prevaru napravljenu u americkom izbornom sustavu

  • gvagec 14.11.2020.

    Pa oni su tajni kak se moreju zaraziti .............

  • prokurator 13.11.2020.

    na skupu se zarazili, sad su na aparatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare