To je to što me zanima!

Tržnica u Osijeku od sada će imati dostupnu i online uslugu

Na internetskoj stranici objavila je popis 75 certificiranih proizvođača poljoprivrednih proizvoda s njihovim kontaktima, kao i tri portala tvrtki koje prodaju proizvode, a od kojih se može naručiti dostava željenih artikala
Vidi originalni članak

Osječka gradska "Tržnice" je na službenoj internetskoj stranici objavila popis 75 certificiranih poljoprivrednih proizvođača i tri portala tvrtki koje prodaju te proizvode, od kojih se može naručiti dostava željenih artikala.

Izvijestio je to u utorak na konferenciji za novinare Gradskog stožera Civilne zaštite direktor gradske  tvrtke "Tržnice" Osijek, Igor Medić. 

POGOĐENI KORONOM I POTRESIMA Na ove račune možete donirati novce za pomoć građanima RH

Dodao je da su na svojoj internetskoj stranici objavila popis svojih 75 certificiranih proizvođača poljoprivrednih proizvoda s njihovim kontaktima, kao i tri portala tvrtki koje prodaju proizvode tih proizvođača, a od kojih se može naručiti dostava željenih artikala.

- Kad je riječ o javnom prijevozu, koji je ukinut u nedjelju, 22. ožujka, dobili smo već idućeg dana od Nacionalnog stožera CZ suglasnost za uvođenje izvanrednih autobusnih linija za prijevoz osoba zaposlenih u nužnim djelatnostima. To su policija, medicinsko osoblje, trgovci i djelatnici u nužnim proizvodnim djelatnostima, kao i djelatnici javnih službi i djelatnici tvrtki čiji je poslodavac to zatražio jer bez njih ne može obavljati svoju djelatnost - rekao je na tiskovnoj konferenciji osječki dogradonačelnik i načelnik gradskog Stožera CZ Boris Piližota.

I HGK TRAŽI JAČE MJERE 'Vlada mora otpisati porez i dati 5000 kuna po zaposlenom'

Direktor tvrtke Gradski prijevoz putnika (GPP) Mario Šapina izvijestio je da je uvedeno sedam izvanrednih linija za prijevoz putnika, a prometuje 14 vozila kako bi osobe koje imaju radnu obvezu mogle nesmetano doći na posao i vratiti se kući s posla.

- Tijekom putovanja trebaju se pridržavati propisanih mjera, na ulazu u vozila su postavljeni uređaji s dezinficijensom. Sve daljnje promjene i upute vezane za javni prijevoz u Osijeku bit će objavljivane na našoj internet stranici - rekao je Šapina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sakyosijek 25.03.2020.

    Da,bas,79 proizvadjaca,sverceri i nakupci!Svaka cast nekolicini koji jesu proizvodjaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare