To je to što me zanima!

Tučnjava u centru Splita: Potukli se stranci, dva Britanca u bolnici

Jedan je stranac navodno uboden u vrat, a spasila ga je medicinska sestra koja se slučajno zatekla na mjestu tučnjave, te mu je zavila ranu i tako spriječila da skroz ne iskrvari
Vidi originalni članak

U centru Splita u četvrtak oko 22.45 došlo je do tučnjave u koju je bilo uključeno više osoba, navodno stranci. Bili su navodno u pijanom stanju, a jedan od njih je, ispričala nam je čitateljica, uboden u vrat i pukom srećom nije iskrvario, jer se na mjestu tučnjave zatekla jedna medicinska sestra.

POGLEDAJTE VIDEO Tučnjava u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Medicinska sestra je strancu zavila ranu iz koje je šikljala krv, a nešto kasnije ga je u bolnicu odvezla Hitna pomoć. Kako doznajemo, nakon što su pozvali Hitnu, čekali su je nešto više od pola sata, a stranci su u panici trčali centrom Splita i vikali: "Doktor, doktor!".

Potom je stigla i policija.

Dalmatinski portal javlja da se tučnjava dogodila u Milićevoj ulici u samom središtu grada, te da su dva Britanca završila u bolnici. Jedan je dobio udarac u glavu i konstatirana mu je teška tjelesna ozljeda, drugi ima porezotine i lakše je ozlijeđen. Policija je blokirala cijelu ulicu, na negodovanje stanara koji nisu mogli do svojih domova, jer je policija morala obaviti očevid.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • samoproglašeni antifuksićić 31.07.2020.

    čudo kako se još nijedan samoproglaseni antifu*fač nije javio s halucinacijama o fasistima i vasrkslim vastasama kao glavnim krivcima

  • verna 31.07.2020.

    Ovaj Split prednjači sa divljačkim ispadima,a ove debile čemo sigurno mi liječit,na naš račun..

  • 31.07.2020.

    Prvi je nosio brnjicu, drugi nije. Prvoga je uhvatil strah od virusa i eto ti fajt, a virusa nigdje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare