To je to što me zanima!

Tučnjava u centru Zagreba? Jednom mladiću razbili glavu

Prema prvim informacijama potukla su se tri muškarca, a jedan je imao nož. Iz policije su kratko dodali da su dobili dojavu o tučnjavi, no više detalja bit će poznato nakon očevida
Vidi originalni članak

Vidio sam kako su se potukla tri muškarca. Napadnuti je došao do kafića i navodno prijetio vlasniku pa su ga napali. Čovjek je iz kafića uzeo nož, no nije ubo dečka već ga je samo porezao. U tučnjavi ga je primio i udario tri puta njegovom glavom o tlo. Četvrti put sam je udario glavom kad je pao na zemlju - opisao nam je trenutke tučnjave jedan od očevidaca. Policija je brzo došla, a kako kaže čitatelj, muškarac im je sam predao nož.

- Bila sam u tramvaju kad sam vidjela tučnjavu nekoliko mladića ispred Studentskog centra. Nisam čula točno što se dogodilo, a i policija je odmah doletjela do ozlijeđenog, priča nam čitateljica koja je iz tramvaja u petak snimila mladića s razbijenom glavom.

Nije poznato što se točno dogodilo i koliko je ljudi sudjelovalo u tučnjavi. Iz policije su kratko dodali da su dojavu zaprimili oko 13.10 sati.  Prema prvim informacijama potuklo se nekoliko ljudi, a više informacija bit će dostupno nakon završetka očevida.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sarkastican 13.04.2018.

    Tko ce zastititi muskarca od njega samog?

  • The_Man 13.04.2018.

    uvijek nekom moraju razbit glavu...

  • exer55 13.04.2018.

    Zašto policajac nema kapu na glavi??? Kakvo je to ponašanje???

Komentiraj...
Vidi sve komentare